Verden afhænger af Kina for Face 1084; 1072;sk Men Kan Country Delivery?

Udgivelses dato:2020-08-04

Broadcasting British Corporation en færdiglavet panacea novel coronavirus pneumoni, novel coronavirus pneumoni, blev også rapporteret af WHO generaldirektør i mandags, ifølge en rapport fra Broadcasting British Corporation og BBC.Han opfordrede folk i hele verden til at overholde foranstaltninger såsom social isolation, vask hænder og maskering.Dr. Ryan sagde også, at lande med høje transmissionsrater, herunder USA, Brasilien og Indien, skal være klar til en krig.Vejen ud er lang og kræver konstant forberedelse.

t01fa1e9df6630f01e8.webp.jpg

Masker er blevet " knappe varer " ...Selv om den relevante produktionskapacitet med henblik på at vende tilbage til arbejdet er ved at blive forbedret, men med strømmen til at vende tilbage til arbejdet, er mange kontorarbejderes krav om masker også mere presserende.Det er ikke let at købe masker på markedet.

Stigningen i produktionen af maske er også relativt stor sammenlignet med maskernes slid.Hvis du ønsker, at maskemaskinen skal være holdbar, skal du først forstå hvor- 35;101; hoveddelen af maskemaskinen er.Selvfølgelig ved alle, at slipstedet er formen.Hvordan vælger vi formen til sidst?Fabrikanten for fremstilling af Skyray maske vil introducere følgende materialer til maskestørrelse.   Aluminiumlegering er aluminiumlegering med høj styrke, god korrosionsbestandighed og god varmeresistens.Det anvendes i vidt omfang i mekanisk fremstilling.I de fleste tilfælde af maskemaskine er aluminiumlegering blevet anbefalet og brugt aktivt til at levere titaniumlegeringsmeform til ultralydsmaskine.Sammenlignet med aluminiumlegering er det let at oxidere, sprænge let og ikke egnet til lang tids arbejde.Titanlegering har indlysende fordele: A. god hårdhed, der er egnet til lange vibrationer, B. stærk ultrasonisk transmissionskapacitet, C. høj styrke, ikke let at knække, deformation og rust.

微信图片_20200803161215.png

Under alle omstændigheder bør vi gøre en fælles indsats for at bekæmpe epidemien.Hvis du har brug for en maske maskine, så kontakt os.Vi er altid til Deres tjeneste.

09480388951.jpg.thumb.jpg


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.

Jobtitel: Members of Foreign Trade

Afdeling: Ministry of Foreign Trade

Firma Telefon: +86-0371-53311283

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18300627768 /18537156592

Internet side: maechn.danb2b.com

Adresse: 58 Second Street, Economic and Technological Development Zone, Zhengzhou, Henan Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top