NMN forhindrer, at lever aldring

Udgivelses dato:2024-05-06

nmn er fremtrædende i at forhindre lever aldring.


nmn fremskynder alkoholmetabolisme

nad+er en vigtig coenzym involveret i mange biokemiske reaktioner, inklusive den metaboliske alkoholproces. Når NMN kommer ind i kroppen, kan den omdannes tilnad+, som igen fremmernedbrydningen og metabolismen af ​​alkohol i leveren og reducerer retentionstiden for alkohol i kroppen og reducerer derved skaden af ​​alkohol til kroppen.


after supplerende mus med NMN og injicerede alkohol, forskerne fandt, atniveauet fornad+hos musene, der modtog NMN -tilskud, steg, og sammenbruddet af alkohol var alkohol signifikant accelereret.



nmn forhindrer leverfibrose

studies har fundet, at NMN effektivt kan forhindre leveren fibrose. Hepatisk fibrose er en leversygdom forårsaget af en række årsager, herunder en historie med leversygdom, alkoholindtagelse, cirkulationsforstyrrelser og kolestase. Når leveren er beskadiget, udløser den en række biokemiske reaktioner, der fører til overdreven spredning af fibrøst væv og i sidste ende leverfibrose. NMN kan gennem sine unikke biokemiske egenskaber reducere graden af ​​leverskade og beskytte leverens sundhed.


in tilføjelse, NMN forbedrer den samlede stigning i proteinacetylering induceret af lever aldring, reducerer alderen-relateret dysfunktion og regulerer fedtsyre -beta -oxidation, tricarboxylsyrecykling og valine -nedbrydning. Disse effekter hjælper med at bevare leverensnormale funktion og forsinke leveringsprocessen for leveren.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top