Nd supernicotinamid

Udgivelses dato:2024-05-03

01 Hvad ernd supernicotinamid


nd supernicotinamid er"0nicotinsyre"kosmetisknicotinamid (indholdet afnicotinisk syre inicotinamid ernedre lavere. end detektionsgrænsen på 1 ppm), som er smerterpunktet for Jiangxi Haiwan Biological Technology Co., Ltd. . Kosmetisknikotinamid råmateriale med videnskabelige og kreative egenskaber produceret af multi-process raffinering og oprensning.



02 effektivitet af kosmetisk gradnicotinamid


in 1974, Girish Prasad Mathur et alniacinamid hudplejeprodukter.


whitening og fjernelse af fregner

the whitening mekanismen forniacinamid har hovedsageligt de følgende tre aspekter: Først kan det hæmme Aktiviteten af ​​tyrosinase (nøgleenzymet ved melaninsyntese) og reducerer produktionen af ​​melanin fra kilden. For det andet, for den producerede melanin, kannikotinamid effektivt hæmme overførslen af ​​melanocytter til keratinocytter, inhiberingshastigheden er 35%~68%; For det tredje kan det aktivere melanocytters autophagysystem, fremskynde metabolismen af ​​melanocytter og fremme kaste af melanin-containing kolloidal keratinocytter.


anti-aging

niacinamid er en potent antioxidant, der forhindrer den spontane glycosylering af proteiner og sukkerarter og derved stimulerer stigningen i kollagen, opretholder hudelasticitet og forhindrer aldring af hud.


moisturize

niacinamid har anti-inflammatoriske egenskaber, der reducerer betændelse, reparerer hudbarrierer, reducerer vandtab og giver en fugtgivende effekt, der gør huden blødere og glattere.


03 Mangler ved kosmetisknicotinamid


niacin, en urenhed i råmaterialet iniacinamid, har virkningen af ​​at udvande blodkapsler, og hvornår Brugt på hudoverfladen kan det irritere huden, hvilket resulterer i allergier såsom rødme og kløe.


superioritet af 04nd supernicotinamid


nd superniacinamid kan effektivt løse problemerne med hudirritation, irritation, rødme, prikken og så på forårsaget afniacin.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top