Ministeriet forsvarer håndtering af indledende fase af udbrud

Udgivelses dato:2021-06-28

China forsvarede tirsdag sin håndtering af COVID-19 pandemi, siger, at det vil fortsætte med at kommunikere og samarbejde med WHO i bremse virus.


Foreign Ministeriet talskvinde Hua Chunying gjort bemærkningen efter et uafhængigt panel til beredskab og indsats sagde, at Kina kunne have anvendt folkesundhedsmæssige foranstaltninger mere kraftfuldt i januar for at bremse den indledende COVID-19 udbrud, og kritiserede WHO for ikke at erklære en internationalnødsituation indtil jan 30.


Hua sagde ved regelmæssigenyheder briefing, at mens"we børnaturligvis stræbe efter at gøre det bedre,"det betød ikke Kina'. s reaktion havde været utilstrækkelig


china har truffet afgørende foranstaltninger i tidlig påvisning, rapportering, isolation og behandling af inficerede patienter, og disse bestræbelser har reduceret antallet af dødsfald og infektioner, sagde Hua.


The præstationerne er blevet anerkendt af forskere og medicinske eksperter rundt om i verden, tilføjede hun.


every land, ikke kun Kina, bør stræbe efter at bedre aftale med folkesundhedskriser, siger Hua.


She citeret oplysningerne analyseret af panelet for at sige virkeligheden er, at kun et mindretal af lande tog fuld fordel af de oplysninger til rådighed for dem til at reagere på tegn på en begyndende epidemi.


Den rapport kom som et internationalt ekspert team af WHO ankom i Kina i sidste uge til at gennemføre fælles videnskabelig forskning med kinesisk Forskere om oprindelse-tracing af coronavirus.


china støtter ledelsen af ​​WHO i kampen mod pandemien, og håber, at andre lande vil give den samme støtte og bistand til organisationen, sagde hun.


"Vi stærkt imod politisere spørgsmålet om oprindelsen-tracing af coronavirus, da det er til skade for det internationale fælles samarbejde i pandemi svar,"hun sagde.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top