Karakteristika af metalmaterialer-Højtemperaturlegering af præcision

Udgivelses dato:2020-08-08

3.Varighed

12288; 12288; de vigtigste former for bygningsmetalkorrosion:

  (1) Ensartet korrosion.Korrosion af metaloverfladen gør sektionen tyndere ensartet.Derfor anvendes det årlige gennemsnitlige tykkelsestab ofte som indikator for korrosionsevne (korrosionshastighed).Stål ætser generelt ensartet i atmosfæren.

  2) korrosion ved Pittning.Metalkorrosion er punktlig og danner dybe miner.Forekomsten af pitting korrosion er relateret til metallets art og dets medium.Der forekommer let korrosion i substrater, der indeholder klorid- salte.Den maksimale huldybde bruges ofte som evalueringsindeks for tæring.Korrosion af rørledninger overvejes for det meste i forbindelse med korrosion af rørledninger.

  (3) Galvanisk korrosion.Korrosion forårsaget af forskellige potentialer ved kontakt med forskellige metaller.

  (4) Crevicekorrosion.Metaloverfladen gennemgår ofte lokal korrosion i huller eller andre skjulte områder på grund af forskellen i sammensætningen og koncentrationen af mediet mellem forskellige dele.

  (5) Stress korrosion.Under den kombinerede virkning af ætsende medier og høj trækspænding ætser metaloverfladen og udvider sig ind i mikrorevner, hvilket ofte forårsager pludselige brud.De store stålstænger (ledninger) i beton kan beskadiges.

 

Fire.Hårdhed

  Hardhed viser et materiales evne til at modstå hårde objekter, der presses ind i dets overflade.Det er en af de vigtigste præstationsindikatorer for metalmaterialer.Generelt, jo højere hårdhed, jo bedre slidmodstand.Brugte hårdhedsindikatorer er Brinell hårdhed, Rockwell hårdhed og Vickers hårdhed.

  Brinell hårdhed (HB): Pres en hærdet stålkugle af en vis størrelse (normalt 10mm i diameter) ind i materialets overflade med en vis belastning (normalt 3000kg), behold den i en periode, efter at belastningen er fjernet, forholdet mellem belastningen og indrykningsområdet, Det er Brinell-hårdhedsværdien (HB), og enheden er kgf/mm2 (N/mm2).

  Rockwell hårdhed (HR): Når HB > 450 eller prøven er for lille, Brinell-hårdhedstesten kan ikke anvendes, og Rockwell-hårdhedsmålingen kan i stedet anvendes.Det bruger en diamantkegle med en apex vinkel på 120 176   eller en stålkugle med en diameter af 1.59 og 3.18mm, som presses ind i overfladen af det materiale, der skal prøves under en bestemt belastning, og materialets hårdhed opnås ved indrykningens dybde.Afhængigt af prøvematerialets hårdhed kan der anvendes forskellige indrykker og totalt testtryk til at danne flere forskellige Rockwell-hårdhedsskalaer.Hver skala angives med et brev efter Rockwell hårdhedssymbolet HR.De almindeligt anvendte Rockwell hårdhedsskalaer er A, B og C (HRA, HRB, HRC).C-skalaen er den mest anvendte.

  HRA: Det er den hårdhed, der opnås ved en diamantindrykning med en belastning af 60kg, der anvendes til ekstremt hårde materialer (f.eks. cementeret karbid osv.).

  HRB: Det er den hårdhed, der opnås ved hjælp af en 100kg belastning og en hærdet stålkugle med en diameter af 1.58mm.Det anvendes til materialer med lavere hårdhed (f.eks. forkullet stål, støbejern osv.).

  HRC: Det er den hårdhed, der opnås med en 150kg belastning og en diamantkegleindrykning, der anvendes til materialer med høj hårdhed (f.eks. hærdet stål osv.).

  Vickers hårdhed (HV): En diamantindrykning med en ladning 120kg eller mindre og en apex-vinkel af 136 176   presses ind i materialets overflade.Overfladearealet af   den materielle indrykningsdrift divideres med belastningsværdien for at opnå Vickers hårdhed (HV).Hårdhedsprøvning er den enkleste og mest gennemførlige testmetode i mekanisk funktionsprøvning.For at erstatte visse mekaniske præstationsprøvninger med hårdhedsprøvninger kræves der i produktionen en mere nøjagtig omregningssammenhæng mellem hårdhed og styrke.Praksis har vist, at mellem forskellige hårdhedsværdier   af metalmaterialer er der et omtrentligt tilsvarende forhold mellem hårdhedsværdien og styrkeværdien.Da hårdhedsgraden bestemmes af den oprindelige plastiske deformationsmodstand og den fortsatte plastiske deformationsmodstand, jo højere materialets styrke, jo højere er den plastiske deformationsmodstand, og jo højere er hårdheden.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Jobtitel: Product manager

Afdeling: Market Department

Firma Telefon: +86 021-59150215

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13817160919

Internet side: lanzhusuperalloy.danb2b.com

Adresse: No. 2800 Caoxin Road, Xuhang Town, Jiading District, Shanghai

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top