Betyder opmærksom på opmærksomhed ved rengøring og sterilisering af aluminiumoxid keramisk påfyldningspumpe

Udgivelses dato:2022-03-17

Cloaning trin:AFTER Rengøring med rent vand, og skyll derefter med rent vand til injektion; Sug den keramiske pumpe med 1-3% NaOH i 5-15 minutter, hvilket svarer til depyrogenering, og skylles derefter med rent vand til injektion.

Ssterilization Trin:erilize med høj-tressure fugtig varme damp. Steriliseringstemperaturen er 121 ° C, trykket er 0,1 mpa, og tiden er 30 minutter. Selvfølgelig skal dette bestemmes ved procesinspektion.

Precautions:

1.do må ikke bruge fluor-containing kemisk opløsning til at kontakte rustfrit stål for at forhindre korrosion af rustfrit ståldele; Træk ikke den keramiske kolonne og keramisk stik på den keramiske målebestanddel i varmt vand højere end 40 ° C under rengøring, og den keramiske stik skal fjernes til rengøring; Den keramiske stang og keramisk stik kan ikke udveksles under processen; Under sterilisering skal roterende ventil, keramisk stik og målestang efterlades i en speciel vaske- og steriliseringsboks, og den keramiske stang og keramisk stempel skal være lodret hængt til fugtig varmesterilisering; Efter sterilisering skal temperaturen af ​​pumpekroppen sænkes til stuetemperatur før installationsoperationen; Før temperaturen af ​​pumpebrop DROp s til stuetemperatur bør krakning og deformation af pumpekroppen forårsaget af pludselig afkøling undgås.

陶瓷灌装泵2.jpg

2.if der er gult snavs på kontaktdelen mellem den keramiske pumpekrop og væskemedicinen, kan den gennemblødes i 10% oxalsyre for 0,5-1 time og skylles derefter med vand til injektion; Fordi hårdheden af ​​keramik er større end den af ​​rustfrit stål, kan kontakten mellem keramik og rustfrit stål gøre den keramiske overflade klæbe til overfladen. Rustfrit stål, som ikke kan håndteres rent, vil formodentlig få påfyldningspumpen til at køre dårligt eller ikke bevæge sig, hvilket resulterer i skade. Ved vask og sterilisering anvendes ikke-metalliske materialer (såsom tetrafluorethylen) som opbevaringsbeholdere; Når stempelhylsteret, stemplet, og rilleventilen fjernes fra maskinen til brug, skal du placere stempelhylsteret lodret, og stemplet rilleventilen er bundet med et reb og er lodret i luften ved tyngdekraften for at forhindre deformation.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86-136-9173-1390

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-176-7451-1727

Internet side: huaminceramics.danb2b.com

Adresse: Room 106, unit 2, building 1, No. 17, headquarters 2nd Road, Songshanhu Park, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top