Materialer til fremstilling af tøjmærker

Udgivelses dato:2022-12-16

fra Kvaliteten af ​​tøjmærker, vi kan føle, om kvaliteten er bedre eller ikke ved at røre ved den. Der er en lang række materialer til tøjmærker, der er lavet i henhold til tøjklassen. Kvaliteten af ​​forskellige kvaliteter af tøjmærker vil også være anderledes. Så tøjmærke bruges generelt til at fremstille hvilket materiale, følgende for dig at gøre en simpel efterbehandling. Håber at hjælpe dig, hvordan du vælger tøjmærker.

common typer tags er som følger:

first, læder: pu kunstigt læder, dyrehud og så videre. Mærker af dette materiale findesnormalt pånogle læderfrakker og buffbukser.

second, papirklasse: Kraftpapir, kortpapir, dobbeltbåndspapir, bølgepapir, let belagt papir osv., Papirklasse ses ofte i Vores daglige liv er også det mest anvendte.

third, metal: jern, rustfrit stål, legering osv. For denne slags hangtags ernormalt inogle unikke tøjstilarter, såvel somnogle tøj hangtags hængende materialer , hovedsageligt har en bestemt stil.

of kursus,når de ernok til at vælge tøj, eller i henhold til deres egen kærlighed til at købe, er tøjkvaliteten forskellig, kvaliteten af ​​tøjmærkerne vil ikke være den samme.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • DongGuan Jinhong Garment Accessories Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top