Markedsanalyse af nikkelbaselegeringer

Udgivelses dato:2020-08-08

Markedsanalyse


Det indre marked


1.Konkurrencepræget landskab


Nikkellelegeringer anvendes hovedsagelig i elektroniske og elektriske produkter på husholdningsområdet og anvendes hovedsagelig til fremstilling af tv og husholdningsapparater.


Det er blevet forudsagt, at kobberlegeringsstrømmene af bly fuldstændigt vil genplante- 35;101; nikkellegeringsrammer.Den nuværende klassificering af markedet viser, at nikkellegeringer ikke kan erstattes fuldstændigt, og nikkellegeringer er har i bund og grund dannet 20% og kobberlegeringer 80%.Proportion.Med miniatureringen af integrerede kredsløb i de seneste år udvider mængden af Ni42-nikkellegeringstrimler sig på grund af dets særlige egenskaber.


2.Drivkraft


1.Niveauet for lokalisering af nikkelbaserede legematerialer er lavt, og muligheden er større.


Kina er allerede et stort land i verden i produktionen af farvefjernsyn og farverør, men indtil videre har metalfunktionelle materialer til farverør i bund og grund været afhængige af import, og lokaliseringsraten af farverør er mindre end 10%, hvilket giver udviklingsplads til udvikling af Kina og YUU35.39Der er medtaget præcisions-legeringstrimler i de højteknologiske projekter, som staten tilskynder til, så der vil stadig være en stor mængde nikkellegeringstrimler til CRT-tv.


2.uerstatteligheden af nikkelbaserede legematerialer i tv-industrien.


3.Fordelen ved lavekspanderende nikkellegering er indlysende.


Tre, forhindringer


1.Hjemme-elektronikindustrien som f.eks. fjernsyn har en skarp konkurrence, og det samlede marked er gået ind i en periode med ringe profit.


Sammenlignet med en hvilken som helst industri på det økonomiske område kan farvefjernsynsindustrien siges at være en af de industrier med den største grad af markedsføring inden for hjemmeapparaternes industri.Den uhæmmede konkurrence i lavprisstrategien har bragt farvefjernsynsindustrien ind i en tidsalder med ringe profit.Det kan naturligvis kun være tilfældet for producenter af nationale farvefjernsyn, der har været udsat for priskrig.Udenlandske multinationale selskaber kan ikke sige det samme.


2.Andelen af nikkelbaserede legeringer i husholdningselektronikindustrien er faldet.


Det kommercielle marked


1.Konkurrencepræget landskab


Den Internationale Nickelindustrikoncern (INSG) forventer, at det globale nikkelforbrug i 2011 vil stige fra 1.43 millioner tons i 2010 til 1.53 millioner tons.INSG&U35;39;produktionsprognosen for 2010 og 2011 omfatter ikke justeringsfaktorer, der kan påvirke produktionen.I 2009 var overskuddet på nikkelmarkedet omkring 110,000 ton, den globale produktion var 1.35 millioner tons, og forbruget var 1.24 millioner tons.


2.Drivkraft


Den indenlandske efterspørgsel efter nikkellegeringer stiger hurtigt, og udsigterne til udvikling er gode.I øjeblikket er sektoren for fremstilling af nikkellegeringer i hjemmet i færd med at erstatte den gamle industri og den nye industri, og markedsmulighederne er gode.Det samlede niveau for behandling af husholdningsnikkellegeringer er tilbagestående, hvilket afspejles i aspekter af procesteknologi, produktspecifikationer, produktkvalitet, produktionsskala osv. Landet har hårdt brug for nikkellegeringstrimler i den elektroniske og elektriske industri og nikkellegeringsplader til industriel konstruktion.


Tre, forhindringer


1.Det samlede niveau for behandling af husholdningsnikkellegeringer er bagud


Det afspejles hovedsageligt i aspekter af procesteknologi, produktspecifikationer, produktkvalitet, produktionsskala osv. De internationalt nødvendige nikkellegeringstrimler i den elektroniske og elektriske industri samt nikkellegeringsplatter til industriel konstruktion osv.I øjeblikket er for det meste afhængige af udenlandsk import og er underlagt udenlandske restriktioner.Derfor er det meget vigtigt at forbedre forarbejdningsniveauet for nikkellegeringer, fremskynde tilpasningen af produktstrukturen og teknologiske fremskridt.Dette er landets krav til udvikling af nikkellegeringsindustrien og er også en nødvendighed for at fremskynde den økonomiske udvikling.


2.Prisen på råmaterialer svinger meget, hvilket bliver det vigtigste konkurrencepunkt i fremtiden.


Som et vigtigt metalmateriale har nikkel- og nikkellegeringsplader og -bånd en stærk merværdi.Med udviklingen i Kinas og landets økonomi er der en stigende efterspørgsel efter nikkel- og nikkellegeringsplader og -bånd, og produktpriserne vil svinge med markedsudviklingen.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top