Hovedscenarier for anvendelse af børsteløs DC-motor

Udgivelses dato:2020-08-06

I de senere år har Kina og disse lande udviklet sig hurtigt.Børsløs DC-motor har gradvist genplant-35;101;d børstemotoren med høj effektivitet og lav støj og er blevet en ny stjerne i industriens anvendelse.Dette afspejles i den hurtige pakke af China&U-35;39.Det forlyder, at i den motorstyrede opgave af Fastpack 100 +, monopoliserer den børsteløse motor næsten platformens motorkontrol- opgaveefterspørgsel med 78% af det samlede.I det følgende gennemgår forfatteren nogle generelle applikationsscenarier for penselsløs DC-motor for læsere gennem nogle tilfælde.


Mainstream-applikationsscenarie 1: børsteløs DC-motor til industriudstyr


Industrielle anvendelsesscenarier har højere krav til udstyrets nøjagtighed, effektivitet og ydeevne.En bærfri motor anvendes i vid udstrækning i nogle lette industrimaskiner, som kræver præcis kontrol med hastighed og stilling.F.eks. er det " motorstyring, beskyttelse, overvågning af tilstand " der frigives af den hurtige pakkeplatform, anvendes på den industrielle feeder.


Mainstream-applikationsscenarie 2: børsteløs DC-motor til automobiler


Med udviklingen af automobiler til energibesparelse og miljøbeskyttelse har en høj effektiv permanent magnet motor, herunder børsteløs DC-motor, gode anvendelsesmuligheder i biler.Ud over at være den centrale del af bildrevet kan motoren også anvendes til aircondition, visker, elektriske dørairbag, elektriske sæder osv.Forfatteren lærte af den side, at sagen om " DC-motorkontrol med Hall sensor " af Fastpack-platformen anvendes i bilens visker.


Mainstream-applikationsscenarie 3: børsteløs DC-motor til medicinsk udstyr


Med udviklingen af den indenlandske medicinske teknologi og forbedringen af folks levestandard og -35F.eks. på grund af behovet for kirurgi bør strømforsyningssystemet til ortopædisk medicinsk udstyr være i stand til løbende at ændre hastigheden i et bredt spektrum for at opfylde kravene til formaling, boring, savning og andre lejligheder.De eksisterende drivmotorer til ortopædisk medicinsk udstyr er enkeltmotorer i DC-serier med spænding og spændingsanordninger, som har meget høj støj.


Mainstream-applikationsscenarie 4: børsteløs DC-motor til husholdningsapparater


Der er kompressorer i klimaanlæg og køleskab.Den traditionelle motor til kompressor er sædvanligvis asynkron motor med lav frekvens og kraftfaktor.Situationen er blevet forbedret efter indførelsen af frekvenskonverteringsteknologien.Ved udgangen af 2009 blev Dyson&U35;39;sin første bladløse ventilator født, hvilket markerer BLDCM's indtrængen fra industriel anvendelse til intelligente husholdningsapparater.


Mainstream-applikationsscenarie 5: børsteløs DC-motor til elektrisk køretøj


I øjeblikket er startmotoren og magnetoen for den elektriske startmotorcykel to uafhængige motorer.Motorens struktur er kompleks.Når koblingen glider, vil det elektriske køretøjs startegenskaber blive alvorligt påvirket.Når startmotoren vender gennem penslen, bæres penslen alvorligt, hvilket kræver regelmæssig vedligeholdelse.

zmkm-800_800 (1).jpg


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Joy Machinery Manufacturing Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top