De vigtigste fordele ved Sanxing Zhenyan SP

Udgivelses dato:2020-07-26


  Real Rock SPARDVFordel 1: Stærk dekoration, med tykke pastabelægninger, der imiterer naturlig sten, marmor og granit.Naturlig farve, med konsistens af naturlig sten, forskellige trådgitterkonstruktioner, kan give forskellige tredimensionale former af mønsterstruktur, kan visuelt fremhæve hele bygningens elegance og højtidelige skønhed og er den bedste erstatning for tørhængte sten til udvendige vægge.


Real Rock SPARDVFordel 2: Bred application


Det kan anvendes til metal, cementvægge, skum, gips, aluminiumsplade, glas og andre basisoverflader, og kan males efter bygningens form efter forgodtbefindende.


Fordel 3: Vandbaseret miljøbeskyttelse


Anvendelsen af vandbaseret emulsion er ikke-toksisk og miljøvenlig og opfylder kravene til miljøbeskyttelse for mennesker og mennesker.39.


Fordel 4: God pletter- resistens


90% af jorden er svær at overholde.Når regnen har vasket den, er den så lys som ny, og manuel rengøring er lettere.


Fordel fem: lang levetid


Tjenestelivet kan være så længe som 25-år.


Fordel seks: økonomisk


God kvalitet SP ægte stenmaling, markedsprisen pr. kvadratmeter er ca. 70-150 yuan (herunder byggeri), tørsten, herunder installationsgebyr, er mindst 400 yuan/kvadratmeter eller mere, den billigste pris for ægte bjergmaling er kun 15- Ved 25 Yuan, SP Real Rock Paint har en absolut omkostningseffektiv fordel.


Fordel syv: ingen sikkerhedsrisici


Anvendelsen af stenbrud, der hænger på den ydre væg, vil medføre tusindvis af tons ekstra byrder, som vil bringe liv og ejendom i alvorlig fare.SP ægte bjergmaling anvender 4-513199;/ 13217;, som kun tegner sig for 1/30 af stenens vægt.Den har en stærk vedhæftning og vil ikke falde af som helhed, hvilket effektivt garanterer sikkerheden.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Yingkou Sanxing Group
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top