LiFePO4 bateria 12V 40Ah lithium jern batteri pakke let vægt 12 v 40 ah LiFePO4 batteri lang cyklus levetid til rv camper

Udgivelses dato:2022-08-17

Oversøiske husholdningernes energilagring efterspørgsel er vokset eksplosivt, og kinesiske batterivirksomheder er kollektivt rejst til udlandet for at søge guld. 

For eksempel har Tesla, et lokalt mærke af hjemmeenergilagring i USA, successivt hævet prisen på sit hjemmeenergilagringsprodukt Powerwall på grund af den varme efterspørgsel på markedet og alvorlig ubalance mellem udbud og efterspørgsel. Den nuværende forsinkelse af ordrer har overskredet 80.000. 

Den stigende efterspørgsel efter indenlandsk energilagring i udlandet giver også en glimrende mulighed for kinesiske batterivirksomheder, der målretter sig mod dette område. 

"En stor del af vores energi vil blive brugt til det oversøiske energilager felt i 2021, og fra januar til august i år er forsendelsen af husholdningsenergilagringsbatterier steget betydeligt."En relevant person med ansvar for et batteriselskab introducerede Gaogong lithiumbatterier, at efterspørgslen efter nedstrøms er varm, og nogle kunder er låst på forhånd. 2 års produktionskapacitet. 

I første halvdel af året solgte Paineng Technology 966 MWh energilagringsprodukter, hvoraf 473,4 MWh blev solgt i første kvartal af tredje kvartal, hvilket oversteg 444 MWh i første halvdel af året. Penghui Energy' Vores produkter til hjemmelagring blev certificeret i Europa og Australien sidste år, og i 2021 har de også modtaget en lang række ordrer til hjemmets energilagring virksomhed, og fremmer aktivt certificering af hjemmets energilagring i Nordamerika og Japan. 

Derudover annoncerede elbatteriets storebror CATL etableringen af et joint venture med ATL, og energilagring til husholdninger er et af de vigtigste markeder, der er målrettet af joint venture. Yiwei Lithium Energy samlede også korn og græs, og investerede i opførelsen af et 15GWh lithium jernphosphat batteri projekt i Jingmen til logistikkøretøjer og husholdningsenergi lagring.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guangdong Jiaao New Energy Materials Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Guangdong Jiaao New Energy Materials Co. LTD

Jobtitel: 产品开发经理

Afdeling: 业务

Firma Telefon: 0755-8603942

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-13537205336

Internet side: jiaaonewenergy.danb2b.com

Adresse: 3rd floor, Building 1, Zhenxing Building, 159 Meihua Road, Meilin Community, Meilin Street, Futian District, Shenzhen City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top