Viden om bearbejdning af messingdele med CNC-maskiner

Udgivelses dato:2022-08-20

Viden om bearbejdning af messingdele med CNC-maskiner

20. august 2022

Vi' Jeg begynder med et par antagelser. Vi vil antage, at da du læser dette, er du en CNC maskinist eller interesseret i CNC bearbejdning. Endnu vigtigere, du læser dette, fordi du kender forskellen i bearbejdning af materialer som stål, nylon og messing. Okay, så med alt det, vi' Jeg vil lære dig lidt om bearbejdning af messing materialer på CNC maskiner.


Bedst bearbejdet messing

Den kemiske formel til fremstilling af messinglegeringer er enkel; Tilsæt zink til kobber og rør i en knivspids bly, og du har messing. Den nøjagtige formel afhænger af, hvad du vil gøre. Nogle formuleringer indeholder mere zink eller kobber, men den bedste messing til bearbejdning bør indeholde mindst 2% bly for at hjælpe med at forbedre bearbejdningsegenskaber. Tilføjet bly opretholder højere duktilitet, hvilket resulterer i renere, glattere snit og længere kantlevetid. CNC-maskinteknikere, der kender fordelene ved messing, nyder bedre maskineffekt og værktøjsydelse.

Hvorfor Brass?

På grund af sin lave ætseevne og høje elektriske ledningsevne er messing det foretrukne metal til en bred vifte af produkter. Ventiler, slanger, fittings, elektriske komponenter og en lang række andre elementer er lavet af messing. Som et bearbejdningsmateriale, messing er en"lav friktion"metal. Det betyder, at mindre kraft og længere værktøjslevetid kan bruges til bearbejdning af messing. På grund af deres egenskaber foretrækker mange producenter at bearbejde messingkomponenter, da de kan fremskynde CNC-maskiner uden at påvirke emnet. Hurtigere produktion og færre værktøjsskift giver mere profit. Den bedste messing til bearbejdning er kendt som legering 360, gratis-bearbejdet eller skåret messing.


Historien om værktøjsmessing

Composite messing eksisterede, før nogen skrev det. Den optrådte i historiebøger omkring 300 f.Kr. og er fortsat ind i moderne tid. Messing har længe været et metal af valg, fordi det gør' t rust let, skinner godt, og kan modstå misbrug. Alle fra metallurgikere i det gamle Grækenland og Rom til støberier i Kina og smelteltere i Indien lavede messing til sværd, skjolde og andre nyttige ting. Messing pryder kvinder' s håndled, elitevogne, og messing knapper på uniformer af soldater og sømænd. Mangfoldigheden af anvendelser er kun steget over tid, og indførelsen af teknologi i de seneste år har øget forbruget af messing betydeligt.


Moderne anvendelser til bearbejdede messingdele

Over tid er messing blevet introduceret i flere og flere dagligvarer samt nogle specialiserede genstande. Nogle af de emner, vi behandler messing, er små, mens andre er meget store. Fra ventilstængler til bildæk til tilbehør til sejlbåde er sortimentet virkelig ubegrænset. Kendskab til bearbejdning af forskellige messinglegeringer kan udvide produktionskapaciteten såvel som salgs- og markedsføringsmulighederne. Ved at indarbejde messing CNC bearbejdning kapaciteter i produktion, en maskinværksted eller høj kvalitet-kapacitetsanlæg kan øge sit bidrag til bundlinjen.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Jobtitel: Business Development Manager

Afdeling: Business Section

Firma Telefon: +86-0769-85536862

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-13619085530

Internet side: rxcncmilling.danb2b.com

Adresse: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top