Nøgle viden om metalrør

Udgivelses dato:2021-06-28

Metal pipe

(1) stålrør.

) sømløse stål pipe.com.

-Udover generelle sømløse stålrør, Der er specielle sømløse stålrør, herunder sømløse stålrør til kedler, høje-pressur sømløse stålrør til kedler, sømløse stålrør til geologisk boring, stålrør til petroleumsprakling og rustfrit og syreresistante sømløse stålrør.

----high-tressure sømløse stål rør til kedler er lavet af høj-quality carbon stål og legeret stål. Kvaliteten er bedre end generelle sømløse stålrør til kedler. De kan modstå højt tryk og ultra-igh pres. De er vant til at fremstille kedeludstyr og højtryks- og ultra-high trykrørledninger til transport af høj temperatur. , High-pressure damp, vand og andre medier eller højtemperature og høj

pressure hydrogen

containing medier.

Fremstilling af særlige ståltyper D240, D250, D255 ... D295 for sømløse stålrør til geologisk boring.

sømløse stålrør til råolie revnedannelse er generelt lavet af legeret konstruktionsstål.---Stainless syreresistant stål sømløse rør er lavet af legeret konstruktionsstål. Det bruges hovedsagelig til anti-ncorrosionsdelen af ​​kemiske, petroleums- og maskindeløber, og bruges til at transportere stærke ætsende medier, lavt eller højtemperaturmedier og andre høje

purity krav medium.

--2) svejset stålrør. Svejset stålrør er opdelt i sort jernrør og galvaniseret rør (hvidt jernrør). Ifølge form af svejsesømmen kan den opdeles i lige sømstålrør, spiral søm stålrør og dobbeltlayer spole svejset stålrør; Ifølge de forskellige formål kan det opdeles i vand- og gasoverførselsstålrør; Ifølge vægtykkelsen kan den opdeles i tynd

walled rør og fortykket rør.

-

--longitudinale elektriske svejsede stålrør anvendes hovedsagelig til at transportere lavttressurvæsker som vand, opvarmning og gas og til gøre strukturelle dele.

-spiral søm stålrør. Singlesided spiral søm svejsede rør anvendes til generelle formål, såsom vandtransport, og dobbelt

sided spiral svejsede rør anvendes til særlige formål som olie ognaturgas transport.

3) legeret stålrør. Alloy stålrør anvendes i forskellige varmeovneprojekter, kedelvarme

resistant pipes og superheater pipes. Alloy stål har høj styrke, og brugen af ​​legeringsstålrør under de samme betingelser kan opnå formålet med at spare stål. Svejsning af legeringsstålrør har imidlertid særlige proceskrav, og varmebehandling bør påføres svejsningsforbindelsen efter svejsning.-(2) støbejernsrør. Forbindelsesformen af ​​støbejernsrør er opdelt i stikkontakten og flangetype.

(3) ikke-nerrous metalrør.

l) bly og bly legering rør. Bly rør har stærk korrosionsbestandighed. Blydrør må ikke anvendes under tryk. De mekaniske egenskaber af blydrøret er ikke høje, men vægten er meget tung. Det er den tyngste slags metalrør.

2) kobber og kobberlegeringer.-

copper rør har god termisk ledningsevne og er egnede til arbejdstemperaturer under 250 ° C. De er for det meste anvendes til fremstilling af varmevekslere, kompressoranlæg olierør og lavetemperature rør, automatiske kontrolinstrumenter, varme konservering blanding varmerør og ilt rør. 


\\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top