Det forlyder, at den kardiovaskulære sundhed hos rygere er blevet væsentligt forbedret efter overgangen til e-cigaretter.

Udgivelses dato:2020-09-14

Qianlong.comIfølge forlydender fra medierne i november 16 viser et vigtigt forskningsresultater fra Dundee University i England, at overgangen fra traditionelle cigaretter til elektroniske cigaretter er væsentlig gavnlig for rygernes hjertesundhed: sammenlignet med traditionelle cigaretter har e-cigaretter mindre skade på vaskulær sundhed, ogkan reducere risikoen for kardiovaskulære sygdomme.


Undersøgelsen, kaldet Vesuvius, blev bestilt af British Heart Foundation.Det anses også for at være den hidtil største undersøgelse af virkningerne af e-cigaretter på hjertet, der er offentliggjort i den amerikanske Heart Association.


Det toårige studium ved Dundee University of Medicin rekrutterede 114 langtidsrygere, der røg mere end 15 cigaretter om dagen i mindst to år.De blev opdelt i tre grupper: fortsat at ryge traditionelle cigaretter, skifte til nikotin indeholdende e-cigaretter og skifte til nul nikotin e-cigaretter.Eksperimentet varede i en måned, og forsøgspersonernes sundhedsstatus blev overvåget under hele forsøget.Før og efter eksperimentet testede forskerne også deres vaskulære sundhed.


Da traditionelle rygere skiftede til e-cigaretter, blev deres vaskulære sundhed forbedret betydeligt på kun fire uger, især hos kvindelige rygere.Undersøgelsen viste også, at vaskulær sundhed blev forbedret betydeligt hos personer, der skiftede helt til e-cigaretter end dem, der røg både traditionelle og e-cigaretter.


Jacob George, professor i kardiovaskulær medicin og terapi på Dundee Universitet, var den ledende forsker i undersøgelsen.Selv om e-cigaretter ikke er helt uskadelige, er de langt mindre skadelige end traditionelle cigaretter med hensyn til vaskulær sundhed, sagde han.Ikke-rygere eller mindreårige bør ikke forsøge e-cigaretter, men for langtidsrygere er vaskulær funktion blevet forbedret betydeligt blot en måned efter overgangen til e-cigaretter.


Medicinsk forskning viser, at stigningen i blodbeholderens funktion med 1 procentpoint reducerer incidensen af kardiovaskulære sygdomme, f.eks. hjerteanfald, med 13%.Vi fandt, at da rygerne skiftede fra traditionelle cigaretter til e-cigaretter, steg deres vaskulære funktion med et gennemsnit af 1.5 procentpoint i en måned.Disse data betyder, at deres vaskulære sundhed er forbedret betydeligt.Ved at skifte til e-cigaretter gavner kvinder mere end mænd, og vi undersøger stadig årsagerne til dette fænomen. " Sagde Jacob George.


Ifølge statistik fra den britiske regering bruger ca. 6% af voksne i Det Forenede Kongerige e-cigaretter.Selv om de fleste e-cigaretlakker indeholder nikotin, indeholder de ikke tobak.I 2016 dræbte tobak 7.1 millioner mennesker verden over.Desuden er mængden af andre kemikalier i e-cigaret langt lavere end i cigaretter.


Professor Jeremy Pearson, vicedirektør for British Heart Foundation, sagde, at rygning af traditionelle cigaretter kan forårsage skader på vores hjerter og blodkar.I Det Forenede Kongerige dør 20000 hvert år af hjerte- og kredsløbssygdomme forårsaget af rygning af traditionelle cigaretter.Det vil sige, at mere end 50-personer om dagen eller to mennesker om timen dør som følge heraf.


" Denne undersøgelse viser, at e-cigaretter er mindre skadelige for vaskulær sundhed end cigaretter.Efter at have opgivet traditionelle cigaretter og skiftet til e-cigaretter begyndte deres vaskulære sundhed at komme sig inden for en måned.E-cigaretter er mindre skadelige end traditionelle cigaretter, men de er ikke helt uskadelige.Folk, der aldrig ryger, bør ikke bruge e-cigaretter, men til traditionelle rygere er e-cigaretter et godt redskab til at stoppe traditionelle cigaretter fuldstændigt. "


I mellemtiden sagde den skotske sundhedsminister Joe Fitzpatrick MSP: " Jeg støtter meget offentliggørelsen af denne betænkning, som vil føre til igangværende drøftelser om e-cigaretter i samfundet.Jeg er også glad for, at denne vigtige forskning kommer i Skotland, hvilket også bekræfter vores ry som en grænse for medicinsk forskning.Selv om undersøgelser har vist, at overgangen til e-cigaretter til langtidsrygere er gavnlig for deres vaskulære sundhed, skal vi stadig være forsigtige med at bruge e-cigaretter, som ikke er produkter til mindreårige eller ikkerygere. "


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Jobtitel: International sales manager

Afdeling: International sales

Firma Telefon: +86 14771388128

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 14771388128

Internet side: nuowate.danb2b.com

Adresse: Fuqiao Fifth Industrial Zone, Qiaodou community, Fuhai Street, Bao ‘an district, Shenzhen

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top