Er "nedbrydeligt plast" miljøvenligt med høje omkostninger og betinget nedbrydning?

Udgivelses dato:2020-09-03

I juli 10 udstedte de ni afdelinger i fællesskab " Meddelelse om massiv fremme af bekæmpelse af plastforurening " at foreslå en række foranstaltninger såsom at styrke tilsynet med og forvaltningen af anvendelsen af ikke-nedbrydelige plastposer på detailsteder, at tilbyde tjenester til afhentning og forskellige udstillingsaktiviteter til fremme af arbejdet med bekæmpelse af plastforurening.


Det ser ud til, at engangsposer kan stå over for en hidtil uset krise.I lyset af den store efterspørgsel fra supermarkeder og udtryk for " nedbrydelige " Der kommer plasticposer.Men er det virkelig tilfældet?


Tag PLA, den mest almindelige bionedbrydelige plastik i vores dagligdag, som eksempel, er enhedsprisen på råmaterialer fra 2000 yuan / ton til 30000 yuan / ton, mens prisen på et ton polyethylen generelt ligger under 10000 yuan.


I øjeblikket er omkostningerne ved nedbrydelig plast ikke dominerende.Priserne på to forskellige materialer begrænser den store anvendelse af nedbrydelig plast.Hvad kan der være tale om?35;39, mange plastprodukter med begrebet " nedbrydelige " er faktisk ikke nedbrydelige.

Der er behov for en rationel forståelse af plast, og nogle gange en " forbud " er ikke nok til at løse alle problemer.Forureningen af plast står også over for visse mangler inden for teknologi, bortskaffelse af udtjente materialer og offentlighedens bevidsthed.I propagandaen af " nedbrydelige " Plastic, regeringen bør være mere forsigtig for at undgå situationen i " dårlige penge, der driver gode penge ud. " ...Offentligheden og den sociale og arbejdsmarkedsmæssige udvikling er meget ivrig efter at beskytte miljøet, men mangel på professionel viden, ofte på den modsatte side af tingene.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.

Jobtitel: 经理

Afdeling: 销售部

Firma Telefon: +86 15938222333

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15938222333

Internet side: lifeng.danb2b.com

Adresse: No. 306, Yanjiang Middle Road, Shijie Town, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top