Introduktion af funktionen og fordelen ved Eddy Current Vegetable Washer

Udgivelses dato:2019-09-18

Introduktion af funktionen og fordelen ved Eddy Current Vegetable Washer

Den hvirvel nuværende opvaskemaskine designet og produceret af Shenghui Food Machinery Co., Ltd. i Guangdong-provinsen, Kina, har følgende funktioner og fordele:

fruit & vegetable wash.jpg

1. Ozongenerator kan installeres efter kundens behov. Ozonoxidation kan bruges til sterilisering, afgiftning og fjernelse af pesticider. Intet ekstra vaskemiddel er nødvendigt for at undgå sekundær forurening af grøntsager og frugter forårsaget af vaskemiddel.

3. Ved hjælp af den patenterede hvirvelstrømssprøjtningsteknologi gennem centrifugalkraften og det unikke design af vaskekurven frembringes en stærk vandfaldstrøm til vask af grøntsager og frugter for at sikre, at grøntsager og frugter ikke skades af overdreven friktion.

4. Bobletype: Den specielle luftfordelingsmetode producerer rigelige bobler, og kontakteksplosionen mellem bobler og vaskemidler producerer slagkraft for at forbedre vaskeeffekten.

fruit cleaner.jpg

5. Desinfektion og eliminering af bakterier: En speciel ozongenererende enhed genererer og transporterer ozon kontinuerligt i processen med at vaske grøntsager og frugter. Gennem luftfordelingsanordningen kommer den i kontakt med vand og detergenter tilstrækkeligt til at opnå formålet med sterilisering og desinfektion.

6. Fjernelse af pesticider: Maskinen producerer rigelig ozon i sit arbejde. Ozon virker på de resterende pesticider på overfladen af ​​grøntsager og frugter, fremskynder den oxidative nedbrydning af pesticider og fjerner de resterende pesticider ved vandopløsning og strømningspåvirkning.

vegetable cleaner.jpg

7. For fødevareforarbejdningsvirksomheder og store køkkener kan det reducere menneskelige ressourcer og forbedre produktionseffektiviteten.

Når vi vælger hvirvelstrøms opvaskemaskine, skal vi være opmærksomme på valget af mærke og kvalitetssikring, så vi kan bruge det sikkert og i lang tid.

veggie vask     grøntsagsrens     passer grøntsagsvask     industriel vegetabilsk vaskemaskine

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top