Instruktion af spektrometer:

Udgivelses dato:2023-05-15

 spektrometeret bruges til farvning og vævningsindustri, miljøvidenskab, biologi, materialevidenskab, polymerkemi, katalyse, kulstrukturforskning, petroleumsindustri, biomedicin, biokemi, apotek, grundlæggende forskning af inorganisk og Koordinationskemi, halvledermaterialer, daglig kemisk industri og andre forskningsområder.

 spectrometer (7).jpg 

 notes til brug af infrarød Spektrometer:

1, laboratorietemperaturen skal måles i 15~30, den relative fugtighed skal være under 65%, strømforsyningen skal være udstyret med en spændingsregulator og jordforbindelse. Fordi den relative fugtighed i rummet skal kontrolleres strengt, bør området for det infrarøde laboratorium ikke være for stort, og denødvendige instrumenter og udstyr kannedsættes, men den indendørs affugtningsenhed skal installeres.

2. Hvis du bruger et enkelt lys Fourier -infrarødt spektrofotometer (som er vidt brugt i de senere år), bør CO2 -indholdet i laboratoriet ikke være for højt, så antallet af mennesker i laboratoriet skal være så lille som muligt, det er bedst ikke at komme ind, og korrekt ventilation skal være opmærksom på.

3. Hvis testproduktet er hydrochlorid, i betragtning af det mulige ionbytterfænomen i processen med tabletpresning, skal standardbestemmelsen om, at kaliumchlorid (også brugt efter forbehandling som kaliumbromid) anvendes i stedet for kaliumbromid til tabletpres, men spektret måler Efter kaliumchlorid -tabletpressering og kaliumbromid -tabletpresning kan også sammenlignes. Hvis der ikke ernogen forskel mellem de to, kan kaliumbromid bruges til tabletpresning.

4. For at forhindre fugt i at påvirke instrumentets levetid, skal det infrarøde laboratorium holdes tørt ofte. Selv hvis instrumentet ikke bruges, skal det startes mindst to gange om ugen i en halv dag hver gang, og luftfugteren skal udvises til affugtning. Især i sæsonen med meldug og regn er det bedst at skyde den våde maskine hver dag.

5. Den mest almindeligt anvendte prøveforberedelsesmetode til infrarød spektroskopi er kaliumbromid (KBR) tabletmetode (mere end 90% af farmakopésorterne bruger denne metode), så for at reducere indflydelsen på bestemmelsen skal den bedste KBR være optisk reagens Klasse, i det mindste for at analysere ren kvalitet. Før brug skal det være korrekt malet (mindre end 200 mesh) og ved 120for mere end 4 timer efter tørring i en tørretumbler til brug. Hvis der findes klumper, skal de omgås. Den forberedte tom KBR -plade skal være gennemsigtig, og transmissionen skal være mere end 75% sammenlignet med luft.

6, tabletmetode til at tage testmængden er generelt 1~2mg, fordi det er umulig at bruge balancen efter vejning, og hver prøve af den infrarøde lysabsorptionsgrad er ikke konsistent, så ofte efter erfaring. De fleste af absorptionstoppene er i transmissionsområdet på 10%~80%. Hvis transmissionen af ​​den stærkeste absorptionstop er for stor (f.eks. Større end 30%), er prøveudtagningsbeløbet for lille. Tværtimod, hvis den stærkeste absorptionstop er tæt på transmissionen på 0% og er fladt hovedtop, indikerer det, at prøveudtagningsbeløbet er for meget. På dette tidspunkt skal prøveudtagningsbeløbet justeres og måles.

7. Prøven, der bruges til test, skal tørres, ellers skal den tørres i et par minutter under et rødt lys efter slibning. Efter at prøven er malet og installeret i formen, skal den forbindes med vakuumpumpen og pumpes i mindst 2 minutter for yderligere vedligeholdt i 2~5min. Intet vakuum vil påvirke filmens gennemsigtighed.~/~

8. Mængden af ​​KBR, der er taget under tabletpresning, er generelt ca. 200 mg (også baseret på erfaring), og mængden af ​​KBR skal kontrolleres i henhold til filmens tykkelse efter produktion. Generelt skal filmens tykkelse være under 0,5 mm.

9. Når man trykker på tabletten, skal testproduktet først være fint med jorden og derefter føjes til KBR til fint jord igen, så det er lettere at blande. Agatmørtelen skal bruges til slibning, fordi den indre overflade af glasmørtelen er ru og let at klæbe til prøven. Slibning skal være i samme retning (med uret eller mod uret) ensartet kraft, hvis det ikke slibes i samme retning, kan det få testproduktet til at producere krystal i slibningsprocessen, hvilket påvirker måleresultaterne. Slibekraften skal ikke være for stærk, og de små partikler, der er synlige for det blotte øje, kan males i prøven. Når prøven er færdig, skal den hældes i tabletten gennem en lille tragt (fordi formen munden er lille, direkte hældning er vanskelig), og prøv at sprede prøven jævnt, ellers er gennemsigtigheden af ​​den mindre prøve efter tabletten er lavere end det sted, hvor

101; Prøven er mere og påvirker derfor bestemmelsen. Derudover, hvis der er uigennemsigtige hvide prikker på den pressede film, indikerer det, at der er små partikler i den pressede prøve, som skal presses igen.&#

10. Når matrisen er brugt, skal alle dele tørres med det samme. Omnødvendigt, rent og tørt med vand og opbevares i tørretumbleren for at undgå korrosion.

spectrometer (8).jpg

if du har brug for at købe virksomheden

39; s spektrometer, Velkommen til mailen for at spørge, flere kvalitetsprodukter bydernye og gamle kunder velkommen til at spørge! ovn&#Contact Person: Mr. Zheng

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Business Department

Firma Telefon: +86 13717173764

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13712847488

Internet side: runzhi.danb2b.com

Adresse: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top