Sådan måles potentialet for rørledningskatodisk beskyttelse?

Udgivelses dato:2021-10-28

pipelinpotentialet måles for at kontrollere interferensberegningen, og miljømæssig dæmpningsfaktor og modstandsinterferens bestemmes. Målelederen skal være vinkelret på højspændingsledningen, der forårsager interferens for at undgå indflydelse af induceret spænding i måleelederen. Referencelektroden ledes over røret i spændingskegleområdet af højspændingsindretningen, og kontaktspændingen forårsaget af modstandsinterferens er blevet målt. Ifølge typen af ​​interferens skal operatøren af ​​højspændingsanordning gøre tilsvarende forberedelse og optagelse.

Forbindnøjagtige værdier, operatøren af ​​høj-voltagningsindretningen skal give registreringer af driftsstrøm og fasevinkel af alle høje-voltage linjer, der forårsager interferens under måling. Rørpotentialet skal registreres ved hvert målepunkt i ca. 15 minutter, synkroniseret med den interfererende driftsstrøm. Kun på denne måde kan rørledningspotentialet være forbundet med interferensdata for højspændingsledning.

mnogle sektioner hvore Der er ingen rørledningsmålingspunkt, katodisk beskyttelsesfirma kan simulere rørledningen med specielt designet måleelinje. Måleelinjen er elektrisk forbundet til detnærmeste målepunkt på en hvilken som helst side af tårnet. Ved at forbinde jordingselektroden til målingslinjen kan rørledningspotentialet måles langs rørledningen.

Handong Linyi Bosi Ledende Materials Co, Ltd er en højtech virksomhed med speciale i produktionen af ​​MMO fleksibel Anode, ledende polymer fleksibel anode og titanbelagt anode, der hovedsagelig tilvejebringer katodisk beskyttelse teknologi, engineering design, installation og tekniske tjenester. Tlf.: 0539 3712117, 15588026668.-

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top