Sådan opretholder du CNC-værktøjsmaskiner

Udgivelses dato:2021-09-07
Nøglen til forebyggende vedligeholdelse af CNC-værktøjsmaskiner er at styrke daglig regelmæssig vedligeholdelse. Vedligeholdelsen omfatter dagligt, ugentligt, månedligt, kvartalsvis og semi-nannualkontrol. Forebyggende vedligeholdelse af CNC-bearbejdningsmaskiner er som følger:

-


1. Daglig inspektion af CNC-værktøjsmaskiner

 

its hovedprojekter omfatter hydrauliksystem, spindelsmøringssystem, jernbane smøre system, kølesystem og lufttrykssystem. Daglige kontroller er baseret pånormale forhold for hvert system. For eksempel,når der testes processen med spindelsmøringssystemet, skal strømlampen være tændt, og hydraulikpumpen skal kørenormalt. Hvis strømlyset ikke kommer på, skal spindlen forblive i en stoppet tilstand og kontakte den mekaniske ingeniør. Gør reparationer.

 2. Ugentlig inspektion af NC Machine Tools

 its Hovedartikler omfatter maskinværktøjsdele og spindelsmøringssystem, ugentlig check skal være korrekt, især maskinværktøjsdele skal fjernes jernfiler og eksternt affald.

 3. Månedlig inspektion af NC Machine Tools

 mainly kontrollere strømforsyningen og lufttørrer. Undernormale forhold er dennominelle strømforsyningsspænding 180

220 volt, og frekvensen er 50 Hz. Hvis der ernogen abnormitet, skal den måles og justeres. Lufttørrere skal fjernes en gang om måneden, rengøres og monteres.

-

 4. Kvartalsinspektion af CNC-værktøjsmaskiner

 Kvartalsinspektionen udføres hovedsageligt fra tre aspekter: maskinseng, hydrauliksystem og spindelsmøringssystem. For eksempel,når du kontrollerer sengen, afhænger det af, om drejebænkensnøjagtighed ogniveau opfylder kravene i manualen. Hvis der ernoget problem, skal du straks kontakte den mekaniske ingeniør. Hvis der er et problem med inspektion af hydrauliksystemet og spindelsmøringssystemet, skal du erstatte

101; 60L og 20Lny olie henholdsvis og rengør dem.&#

 5. Semi

annual inspektion af CNC Machine Tools

-

 after et halvt år, hydrauliksystemet, spindelsmøringssystemet og X-aksen på maskinen skal inspiceres. Hvis der ernogen problemer, skal det udskiftes med enny olie og derefter rengøres. Efter at være fuldt ud bekendt med og mestre viden om forebyggende vedligeholdelse, skal vi også have en dybere forståelse ognødvendig beherskelse af årsagen og behandlingen af ​​unormale fænomener i olietrykssystem. For eksempel,når oliepumpen ikke sprøjter olie, er trykket unormalt, og der er støj, vi bør vide, hvad hovedårsagen er, og hvad den tilsvarende løsning er.

 Forårsagerne og behandlingen af Unormale fænomener olietrykssystem bør forstås fra tre aspekter:

 (1) Hovedårsagerne til, at oliepumpen ikke injicerer olie, kan omfatte lavt brændstoftankniveau, oliepumpe omvendt, lav hastighed , høj olie viskositet, lav olietemperatur, filterblokering, sugerørvolumen er for stor, olieindløbssugning, aksel og rotorskader osv. Der er tilsvarende løsninger til hovedårsagerne, såsom tankning, bekræftelsesmærker, erstattet

101; ment,når pumpen vender om, etc.&#

(2) unormalt tryk betyder, at trykket er for højt eller for lavt. Der er mange hovedårsager, såsom ukorrekt trykindstilling, dårlig spolevirkning af trykregulerende ventil, unormal trykmåler, lækage af olietryksystem og så videre. Løsninger omfatter demontering og rengøring i henhold til specificerede trykindstillinger, udskiftning afnormale målere og kontrollerer hvert system igen. 

(3) støj genereres hovedsageligt af oliepumpe og ventil. Når ventilen har støj, er årsagen, at strømmen overstiger dennominelle standard, strømmen skal justeres hensigtsmæssigt. Når oliepumpen har støj, er der mange grunde og tilsvarende opløsninger, såsom høj viskositet og lav olietemperatur, opløsningen er at forbedre olietemperaturen; Når der er bobler i olien, skal luften frigives fra systemet.

 

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • DONGGUAN KODI PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top