Sådan installeres LED -flush Mount loftslys?

Udgivelses dato:2022-06-06

flush Mount loftlys er unikke, fordi de bogstaveligt talt kan brugese i hjemmet. Selv hvis du har temmelig lave lofter, vil en flush -montering lysarmatur stadig være god at bruge, i modsætning til mange andre inventar. Hvis du lejer elektriker til at installere, tager detnormalt over $ 100. Nu kan du spare $ 100 ved at følge artikelinstallationsvejledningen.

  1.at først, sørg for at få installationsværktøj. Følg derefter Guid

before du begynder, saml alle de værktøjer, du' ll har brug for dette projekt. Udskiftning af et flush-mounted loftslys er ret enkelt, så vores liste over værktøjer er også. En flad-head og Phillips skruetrækker og en lille justerbar skruenøgle er alt hvad du har brug for. Hvis du har en strømskruetrækker, får den' ll til at gå lidt hurtigere.

voltage tester: in Installation af denne armatur, du har at gøre med ledninger, så sørg for at du Har dette klar, fordi du har brug for det for at kontrollere, omnogen ledning er live eller ej.

 图片2.png

 

 2.how for sikkert at slukke for strømmen:befor start, sørg for at slukke for al strøm til lysarmaturet. Find din breaker -boks, og sluk for al strøm til det rum. Dobbelt-check ved at vende lysafbryderen på loftsarmaturet, og sørg for, at ledningerne er live med en spændingstester. Stol aldrig på lysafbryderen for at slukke for strømmen.it anbefales også, at du lægger ennote over denne switch i sikringsboksen, hvilket indikerer, at den er slukket af en grund, sånogen ikke sætter den tilbage på Mens du arbejder med ledninger uden at vide det. Det ville være meget farligt.

  3. how at fjerne et gammelt loftslys:if Der er en fast armatur, der i øjeblikket er monteret der, derefter omhyggeligt omhyggeligt Tag pærerne ud og demonter den. Frakobl ledningerne, og skill det derefter fra hinanden.n

 

 4. hvordanuse spændingstesteren igen for at kontrollere, om ledningerne er live .you kan gå videre for at forbinde denye armaturtråde til ledningerne fra loftet. The eneste ting Du skal gøre er at forbinde LED -strimlerne til enderne af Led Splitter og tilslutte kvinden til hanen på strømforsyningen.strømmen vil blive fordelt jævnt, og lysene fungerer som de 39; skal. Fold dem derefter pænt og pas dem ind i forbindelsesboksen. Sørg for, at alle ledninger er inde i loftsboksen. Derefter fikser lysekrieneren for at forhindre, at den falder 5.

turn strøm tilbage pånow, du kan gå tilbage til din sikringsboks og tænde tændingen igen. Dinnye armatur skal producere lys på dette tidspunkt. if Det gør det ikke, så har du sandsynligvis forkert detnoget éne, måske med ledningerne. Så sluk strømmen tilbage og gå over og tjek igen. 

make sikker på, at armaturerne var tilsluttet korrekt til deres tilsvarende ledninger i loftet.

well, hvis Du føler dig op til en forbedring af hjemmet, så kan du måske overveje denne celling -lysfor 50 dollars.  

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Huajun Crafts Products Factory
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top