Sådan inspiceres zirconia keramiske strukturelle dele?

Udgivelses dato:2022-03-10

Zirconia keramiske strukturelle dele anvendes i vid udstrækning i vores liv på grund af deres overlegne ydelsesfordele.

Den afkobling af zirconia keramik har særlige optiske egenskaber, og refleksiviteten til ultraviolet lange bølge, mediumbølge og infrarød er så høj som 85%. Efter at belægningen tørres, fyldernanopartiklerne tæt hullerne mellem belægningerne for at danne et komplet luftisoleringslag, og dets egen lave termiske ledningsevne kan tvinge varmeoverføringstiden i belægningen til at være længere, således at belægningen også har en lavere varmeledningsevne. Termisk ledningsevne, som kan forbedre den termiske isoleringsydelse af belægningen.

reflektiv termisk isoleringscoating, hovedkomponenten ernano-zirconia-partikler, den termiske ledningsevne er ekstremt lav, hvilket kan øge indendørstemperaturen med mere end 3 grader i Vinter, den termiske isoleringshæmningshastighed kan øges med 90%, energibesparelseshastigheden kannå mere end 80%, og vanddråben på væggen kan løses fuldstændigt. Meldug-fænomenet forekommer.

未标题-1656.jpg

as vi alle ved, zirconia keramiske strukturelle dele er keramiske produkter, der er sintrede og sintrede med zirconia materiale. Da ansøgningen bliver mere og mere omfattende, vil mange maskinerindustrier bruge zirconia keramik som de værktøjsdele, de har brug for. Så hvordan man tester zirconia keramiske dele? Lad mig introducere til dignedenfor.

1. Først skal man observere, om hårdheds- og slidstyrken af ​​zirconia keramiske strukturelle dele er op til standard, såvel som den termiske ledningsevne, kemiske stabilitet og korrosionsbestandighed.

2. Den ildfaste ydeevne af zirconia keramik skalnå mindst en høj temperatur på et tusind grader Celsius;

3. Zirconia keramiske dele skal have god kemisk stabilitet, og korrosionsbestandigheden af ​​syre skal være høj under høj temperatur;

4. Den sidste er densiteten af ​​produktet, og om kompatibiliteten mellem organismer er op til standard.

oven over fire punkter er forholdsreglerne for inspektion af zirconia keramiske strukturelle dele, så vi skal være særlig opmærksom på hvert trin. Kun produkter, der har undergået lag-by-layer tests, kan sikre fremragende kvalitet, og det er værd at bruge dette produkt med tillid.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86-136-9173-1390

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-176-7451-1727

Internet side: huaminceramics.danb2b.com

Adresse: Room 106, unit 2, building 1, No. 17, headquarters 2nd Road, Songshanhu Park, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top