Sådan identificeres kvaliteten af ​​farve stålspoler

Udgivelses dato:2020-07-26

Farvestålspolen er lavet af varmforsinket plade, varmforsinket plade, elektrogalvaniseret plade osv. Som underlag. Pladen, der er produceret af den specielle farveovertrukne spiralfabrik, har god holdbarhed, varmebestandighed, varmereflektivitet, god svejseevne og prisforhold og er en uundværlig facilitet til industri og konstruktion. Selv i dag, selv om kvaliteten af ​​farvebelagte spoler hos de fleste købmænd har sin visse garanti, er mange købmænd stadig på grund af sin enorme efterspørgsel stadig fokuseret på overskud, og kvaliteten af ​​de solgte produkter kan ikke garanteres. Som agent for mange indenlandske stålværker og konstruktionsenheder i store stålkonstruktionsprojekter kan Sanxing give brugerne høje kvalitet og rimelige priser på råvarer til at ledsage projektets kvalitet.

Der er i øjeblikket fire kanaler, vi kan henvise til, når vi køber farvestål i høj kvalitet.

1. Overhold tykkelsen på underlaget og belægningens tykkelse. Vælg generelt et tykt ark for at forlænge dets levetid.

2. Lyt til lyden; tryk på den farveovertrukne spole med din finger eller hårde genstand, og lyden er kedelig, hvilket indikerer at materialet er dårligt, og lyden er relativt høj og sprød, hvilket indikerer at kvaliteten er god.

3. Observer spolens lækagekant; kontroller, om det udsatte stål og sektionen er fint krystallinsk, grå, mørk og urenhed. Hvis sektionen er fint krystallinsk, er kvaliteten også overlegen.

4. Se på prisen; for ethvert produkt får du det, du betaler for.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Yingkou Sanxing Group
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top