Sådan vælger du og bruger de fem ydeevne anti-slip mats?

Udgivelses dato:2021-06-28

anti-slip mats omfatter hovedsagelig bil anti-slip mats, badeværelse anti-slip mats, hotel anti-slip mats, gulvmåtter, dørmåtter, trappe anti-slip mats, yoga anti-slip mats, tæppe anti-slip mats, værktøjskasse anti-slip mats og så videre.

Prformer:

1. Temperaturresistensegenskaber

silicone produkter har høj termisk stabilitet, og de kemiske bindinger af molekyler vil ikke bryde ellernedbrydes under høj temperatur (eller strålingseksponering). Silikone er ikke kun modstandsdygtig over for høj temperatur, men også modstandsdygtig over for lav temperatur og kan bruges i et bredt temperaturområde. Uanset om det er kemiske egenskaber eller fysiske mekaniske egenskaber, er ændringen med temperaturen meget lille.

2. Vejrbestandighed

silicone produkter er ikke letnedbrydes af ultraviolet lys og ozon. Silikone har bedre termisk stabilitet, strålingsmodstand og vejrbestandighed end andre polymermaterialer. Livsspændingen af ​​organisk silicium i detnaturlige miljø kannå flere årtier.

3. Elektrisk isolering ydeevne

silicone produkter har gode elektriske isoleringsegenskaber. Deres dielektriske tab, spændingsbestandighed, bue resistens, corona resistens, volumen resistivitet og overflade resistivitet er blandt de bedste i isolerende materialer, og deres elektriske egenskaber er påvirket af temperatur og frekvens. Virkningen er meget lille. Derfor er de en slags stabile elektriske isolerende materialer, som i vid udstrækning anvendes i elektronik og elektriske industrier. Ud over fremragende varmebestandighed har silikone også fremragende vandafvisende, hvilket er en garanti for høj pålidelighed af elektrisk udstyr, der anvendes i våde forhold.

4. Fysiologisk inerti

polysiloxan forbindelser er en af ​​de mest inaktive forbindelser, der er kendt. De er meget modstandsdygtige over for biologisk aldring, har ingen afvisningsreaktion med animalske legemer og har gode antikoagulerende egenskaber.

5. Lav overfladespænding og lav overflade Energi

Hovedkæden af ​​organosilicon er meget fleksibel, og dens intermolekylære kraft er meget svagere end kulbrinternes. Derfor har den lavere viskositet end carbonhydrider med samme molekylvægt, svag overfladespænding, lav overflade energi og stærk film-formende evne. Denne lave overfladespænding og lav overfladeenergi er hovedårsagerne til dens forskellige anvendelser: hydrofobicitet, skumdannelse, skumstabilitet, anti-sticking, smøring, ruder og andre fremragende egenskaber.

kkøb og brug:

1. Når du køber, er det bedst at vælge blødere og tyndere, blødere og tyndere, jo bedre anti-Slip-ydeevnen vil anti-Slip-ydeevnen af ​​for hårdt anti-nslipmåtte blive stærkt reduceret.-

2. Prøv ikke at bruge duftende anti

slip måtter med ekstra krydderier. Det meste af duften af ​​anti-Slip-måtter tilsættes med kunstige dufte, som er skadelige for menneskekroppen,når den placeres i bilen. Du kan sprøjtenogle parfume på anti-slip mats.-

3. Selvom anti

SKID-puden er lille, falder undertiden i bilenned på grund af sikkerhedsproblemer. Det er bedst at gå til en regelmæssig Auto Parts Store eller online butik for at købe den. Don-&39; t købe ringere anti#skid pads bily.-

4. Det er bedst at købe to stykker,når de køber, og bruger dem skiftevis tilnem rengøring.

When ved hjælp af en ikke

Slip-mat, brug først alkohol til at skrubbe ikke-Slip-matten og placere den på et køligt og ventileret sted for halvdelen en dag, omkring 12 timer. Dette kan opnå anti--virus og steriliseringseffekten og forlænge anti-nSlip-matens effektivitet. Service liv. Når du bruger det senere, skal du rense det en gang om måneden, helst med alkohol eller rent vand.--

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Jobtitel: Business Director

Afdeling: Business department

Firma Telefon: +86 0769-81838805

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13412075090

Internet side: bopuplastic.danb2b.com

Adresse: 3,Wusong Road,Yuwu Industrial Park,Dongcheng District,Dongguan,Guangdong

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top