Sådan opretter du et cosplay -kostume fra Eva Foam?

Udgivelses dato:2022-10-26

eva skum er et perfekt materiale til at fremstille kostumer og rekvisitter af alle forskellige slags.

Hvad er Eva -skum? kendt som en bolle. Vi kan skære bolle i ark med foretrukken tykkelse eller fremstille materialet i en bestemt form, stykke eller profil.

  

1 (7).jpg

advantages af eva skum til cosplay


it er dybt elsket af cosplayere og prop gør på grund af det

39; s lette, lave

cost og kan let klippes, udskåret og endda varmeformet for at skabe imponerende former. Bedst til cosplay -sværd, rustning og hovedstykker?

there er ingen andre bedste muligheder, men EVA -skum til cosplay -rustning. Alt hvad du skal gøre er at justere tykkelsen for dit kostume.

&#-

how tyk skal eva skum være til cosplay?

in min oplevelse, det

39; s bedre at bruge en eller 2,25

inch tykke skumark til din cosplay rustning, 0,5 tommer tyk til dine hovedstykker. For stive, men vægtløse sværd og andre våben, foreslår vi EVA -skum med høj densitet til dit cosplay, du kan vælge enten 2,25

inch

thick skumark, hvis du har brug for omfattende lagdeling eller 1,5
inch tyk skumplade eller Færre lag.

&#-&#---Hvad er et sikkert lim at bruge på Eva File?

we talte mednogle cosplayere, der byggede skum rustning rettet mod at bære skumvåben Kamp, hvad det bedste og sikre lim er at bruge på Eva -skum, de fortalte mig alle med absolut tillid til, at den bedste lim at bruge er DAP Weldwood -kontaktcement. Nogle kan synes det er irriterende, fordi det har en relativt lang hærdningstid, så det er ikke det mest tilfredse materiale, men det fungerer! cosplay?H9c58c29e261b4aacb4993bf29617908eC.jpg


&#

heat formning er en af ​​de mest spændende ting ved at arbejde med eva skum til cosplay. Brug en varmepistol til at tilføje lidt form tilnogle ellers glatte stykker. Du kan ikke bøje skum, især de tykkere skumark, på dramatiske måder, men du kan absolut finde ud afnogle dejlige bøjninger og kurver.

wanted for at skabe skarpe vinkler? Du kan prøve at bøje det varme skum mod en bordkant.How-to-Create-a-Cosplay-Costume-From-EVA-Foam_4.jpg

how for at male eva skum cosplay


den rigtige magi kommer,når du priming af dit eva skum kostume med farve!



Step 1: Forbered værktøjer og materialer

Materials:How-to-Create-a-Cosplay-Costume-From-EVA-Foam_5.jpg

plastidip


weldwood originale kontaktcement

acrylic maling i den Farver og finish efter eget valg

metalliske pigmenter og og akrylmedium (hvis du kan få det)

spray maling (hvis du kan få det)

tools:

upholstery skum rester eller makeup svampe

disposable pensel Eva skum

bynu du

39; ve lagt dine eva skumstykker i ét stykke, og inden du farver dem, skal du give dem en primerfrakke for at undgå ujævn ujævn overflade. Plastidip er et fantastisk primingmateriale, der kan hjælpe dig med at gøre det. Men sørg for at bruge det i et ventileret område, da det ikke lugter godt.

use et par rester af sofa -skum, der er skåret i små kiler, eller makeup -svampe, hvis du vil, for at begynde at male på Plastidip. Prøv at sprede sig som endda en frakke som muligt og ikke efterlade en masse klatter eller striber.

Step 3: Start maleri, efter at det bliver tørt!

there er måder At male på Eva -skum, men jeg synes, at det mest interessante er at bruge akrylmaling. Du kan bruge fluorescerende til et imponerende resultat.

Step 4: topfrakker og forsegling


add et lag af en slags fugemasse,når malingen er tør for at beskytte den overflade. Brug Bed Sealants som Mod Podge eller akrylmedier.

wher


101; For at købe

eva skum

for cosplay?&#eva skum findes i mange produkter, som de tykke fliser, der bruges til gulvbelægning og blødere gulvmåtter, der pakker i ruller. Disse to kan findes i hardwarebutikker og vilnormalt have teksturer, hvilket kan værenyttige, hvis du opretter visse slags rustning.&#

there er måder for dig at få håndværksskumplader og ruller, som er tyndere og glatte på begge sider, gå Walmart -butikken eller få en Eva -skumprøvepakke med forskellig landhårdhed i A4 -ark fra Hongrui først. Derefter klipper vi arket i din yndlingsstørrelse og dør

to
door til dig på korteste tid!



This artikel viser et grundlæggende EVA -skum cosplay For begyndere, men vi tror, ​​at enhver kan skabe imponerende kostumer med hjerte og sjæl.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • joydyevafoam
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top