Sådan fungerer sprøjtestøbemaskinen

Udgivelses dato:2020-08-22

Det fungerende princip i sprøjtestøbemaskinen er det samme som i den sprøjte, der anvendes til injektion.Det er en teknologisk proces, hvor plastisk og sammensmeltet plast (dvs. viskøs strømning) indsprøjtes i den lukkede støbehulrum med hjælp fra skruens (eller stemplet), og produkterne fremstilles efter hærdning og formning. Indsprøjtningsmedning er en cyklisk proces, hver cyklus omfatter hovedsagelig: kvantitativ fodring - smeltning blødgøringsmiddel - tryktilførsel - påfyldning af fyld - åbningsform tage. Efter at have fjernet plastformen lukker igen, til næste cyklus.

Funktionsartikler til sprøjtestøbningsmaskine: Funktionselementer til sprøjtestøbning omfatter betjening af tastatur, betjening af det elektriske kontrolsystem og hydraulisk funktion. Selektiv og- 35;116; udvikling af injektionsprocessen, fodring, injektionstryk, injektionshastighed, udslipstype, temperaturovervågning af hver del af cylinderampullen, dosistryk og justering af rygtrykket osv.

Processen til støbning af skrueformet maskine er: Først med tilsætning af granulat eller pulveriseret plastcylinder, og med rotationen af skruen og tromlens ydre vægopvarmning gør plasttilstanden smeltet, så er maskinen fremadrettet, klemmer og injektionsdysler med mug-portvej, derefter adgang til trykolien i injektionsflasken, få skruen til at bevæge sig fremad,således ved højt tryk og hurtig hastighed vil være inden for den lukkede smeltningstemperatur er lav, efter en vis tid og trykvedligeholdelse (også kendt som bedriften), afkøling, forarbejdning heraf, kan åbne mug til at tage produkterne ud (besiddelsen af formålet er at forhindre hulrum i det smeltende materiales reverse flow,supplerende materiale i hulrummet Og for at sikre, at produktet har en vis massefylde og dimensionel tolerance. De grundlæggende krav til sprøjtestøbning er blødgøring, injektion og støbning. Plastikation er en forudsætning for at opnå og sikre kvaliteten af de støbte produkter, og for at opfylde kravene til støbning skal injektionen sikres, at der er tilstrækkeligt pres og hastighed. På samme tid, fordi injektionstrykket er meget højt, er trykket i støbekammeret tilsvarende meget højt (det gennemsnitlige tryk i støbehulrummet er generelt mellem 20§45MPa), så der skal være nok støbe lukkekraft. Det kan således ses, at injektionsapparatet og den fælles støbeanordning er de centrale dele af sprøjtestøbemaskinen.

Evalueringen af plastprodukter har hovedsagelig tre aspekter.Det første er udseende kvalitet, herunder integritet, farve, gloss osv. Den anden er nøjagtigheden mellem størrelse og relativ position. Den tredje er de tilsvarende fysiske egenskaber, kemiske egenskaber, elektriske egenskaber osv. Disse kvalitetskrav varierer også alt efter produkternes anvendelse, kravene er også forskellige. Vanskelighederne ved produkterne ligger hovedsagelig i formen, fremstillingspræcisionen og slidgraden af formen. Men rent faktisk lider teknikerne i plastforarbejdningsanlægget ofte af problemet med at bruge procesmidler til at kompensere for støbedefekter og ineffektive vanskelige situationer.

Tilpasning af teknologien i produktionsprocessen er en nødvendig måde at forbedre produkternes kvalitet og produktion på. På grund af selve injektionscyklussen er det meget kort, hvis procesbetingelserne ikke er under kontrol, vil affaldet være endeløst. Når processen justeres, er det bedre kun at ændre én betingelse ad gangen og observere den flere gange.Hvis trykket, temperaturen og tiden justeres sammen, vil der let opstå forvirring og misforståelser, og årsagen til, at der er et problem, er ukendt. Foranstaltningerne og midlerne til at tilpasse processen er forskellige. Der er f.eks. mere end ti mulige måder at løse problemet med utilfredshed med produktnoterne på.Kun ved at vælge en eller to store løsninger til at løse problemets kerne kan problemet virkelig løses. Desuden bør man være opmærksom på det dialektiske forhold i løsningen. F.eks. forekom produktet konkave, undertiden for at øge materialetemperaturen, undertiden for at nedsætte temperaturen. Nogle gange er det nødvendigt at øge mængden, nogle gange er det nødvendigt at reducere mængden. Bekræft, at det er muligt at finde omvendte løsninger på problemet.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top