Hvordan skal vi debutere den automatiske feeder

Udgivelses dato:2020-08-13

Hvordan skal vi debutere den automatiske feeder


1.Når den automatiske feeder starter punchen til kontinuerlig stansning, er det nødvendigt at rotere hurtigjusteringsvinduen for feeder i en uretmæssig retning, og den glidende blok bevæger sig lidt langsomt, så det kan ses, om nylonforseglingen og længdejusteringsbåndet er rørt, når skyderen bevæger sig frem og tilbage.




2.Under prøvekørslen bevæger lysblokken sig frem og tilbage.Hvis den kun rører nylonforseglingen og ikke rører længden justerer skruen, er det fordi den flydende stang ikke falder dybt nok, så styreskruen på punchen bør justeres langsomt ned.




3.Hvis skyderen bevæger sig frem og tilbage, rører feeder kun længden justerer skruen, men rører ikke nylonsforseglingen.Dette skyldes, at den flydende stang dro-35; 112;er for dyb, s å styreskruen på punchen bør justeres langsomt.




Fire.Hvis skyderen bevæger sig mellem længdejusteringsbåndet og nylonsforseglingen og afstanden mellem de to sider er lig, er det nødvendigt at rotere hastighedsjusteringsbåndet i moduret retning for at gøre glideblokhastigheden normal, og få den glidende blok til at møde nylonsforseglingen og afstandsringen, når den gengælder.




5.Hvis trykhastigheden er konstant, og fødeafstanden skal ændres fra lang til kort, skal styreskruen først justeres for at reducere den flydende stangs faldende afstand, og derefter rotere hastigheden, der justerer skruen med uret, så fodringen kan matche slagets hastighed.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Business department

Firma Telefon: +86 13537030092

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13266238885

Internet side: cncaiao.danb2b.com

Adresse: 108, No.1, liuhetang, Second Industrial Avenue, wushaliwu, Chang'an Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top