Hvordan man tager sig af smykker

Udgivelses dato:2020-07-16

Er du bange for utilsigtet at skade eller plette dine yndlingssmykker?Alle har det særlige smykke, de gerne vil beholde i al evighed.Det kunne være en dyr gave, et sentimentalt stykke eller den halskæde, de har til særlige lejligheder.(Image Credit:   Apostolos Vamkomas   Unplash)

De fleste smykker kan dog knuses eller plettes med tiden, hvis de ikke passer godt.F.eks. er nogle coated sølv og guldstykker så skrøbelige, at de mister deres farve med oxidation.Andre som halsbånd er tilbøjelige til at blive viklet, brækket eller misfarvet.Hvad værre er, kan du ende med at miste et sart stykke som vedhæftede juveler.

Hvordan beskytter du dine dyrebare smykker?Her er fem praktiske tips til dig som deles af smykkeeksperter

Bær dem sikkert

Som tommelfingerregel bør du bære dine smykker efter påklædning og tage dem af lige før du klæder dig af.Du ønsker ikke, at din dyrebare halskæde eller ørering skal vikles ind i din kjole, som du tager den på.Det er utroligt, hvor mange mennesker der knækker, og deres smykker som klæder sig af efter en lang arbejdsdag eller fra en aften ude.

Gemmer dem ordentligt

Hold aldrig metalstykker i et åbent skab, i din håndtaske eller i en kasse, der tillader fugt indeni.I stedet burde du finde en lufttæt smykkekasse eller skuffe og låse dem sikkert inde.Man kan putte kridt eller silica i kassen for at slippe for fugt.Dette vil holde metalliske stykker fra oxidation og misfarvning over tid.Overvej også at få anti-tarnish lagringspapir og indpakke de mest værdifulde stykker med det før opbevaring.

Stadig på lager skal smykker, som De medbringer eller medbringer i Deres håndtaske, opbevares i et særskilt rum, hvor der ikke er afskrabningsmateriale eller lotion, og andre hudprodukter.Hvis din taske ikke har segmenter, vil en Ziplock pose være praktisk.Køb en pose til dine mest værdifulde smykker, f.eks.   smykker af sølv 8211og bære den, når du er på vej.

Lotion og andre kemiske produkter

Nogle lotioner og hudprodukter kan plette designer sølvsmykker.F.eks. kan sure lotioner og hårprodukter ætse metalstykker af sølv eller overtrukket med guld.Hvis du kan 8217t;t undgå lotion og andre hudprodukter/hår, så sørg for at rengøre dine smykker med en t ør mikrofilm, når du fjerner dem til opbevaring.

Stadig på hudpleje og hårprodukter, rådes du til at bære dine smykker efter du er færdig med at anvende makeup, hud og hårprodukter.Dette vil forhindre for produkt at komme på smykker og gøre den olieagtig eller fugtig.

Fjern dem mens de engagerer sig i fysisk aktivitet

Så mange mennesker ødelægger, mister eller ødelægger deres smykker af de glemmer at fjerne dem, når de gør noget motion.Enhver aktivitet, der involverer hurtige kropsbevægelser såsom løbetur, bjergbestigning, vandreture osv., skal udføres uden smykker på kroppen.Samtidig skal du vaske tallerkener, vaske t øj eller lave smykker på kroppen.

Rengøring af dem ordentligt

Hvis du bruger det forkerte rengøringsmiddel på dine smykker, kan det ende med at ødelægge det eller ødelægge dets naturlige udseende.Nogle bruger eddike, opvaskesæbe og andre produkter til at rense deres smykker.Det er imidlertid vigtigt at kontrollere, hvilket produkt der virker med hvilket, og hvordan de enkelte dele rengøres og tørres.

Alternativt kan du tage dine smykker med til et lokalt rengøringsfirma, hvis du er i tvivl om agenterne eller metoden du kan bruge til at rense dem.Et professionelt smykkerenser bruger en række pensler, pudseklud, damp og ultralydrensere, alt efter hvilken type metal eller ædelsten der er på jeres smykker.

Alt i alt, skal du altid være forsigtig med hvordan du håndterer   ædle smykker   lige fra det tidspunkt du køber dem til det tidspunkt du har dem på og opbevarer dem.Nogle stykker er for værdifulde til at blive tabt eller ødelagt.Disse praktiske tips vil være nyttige, hvis du er interesseret i at holde dem sikre og lige så gode som nye i længere tid.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Jobtitel: Foreign trade clerk

Afdeling: Ministry of Foreign Trade

Firma Telefon: +86-076982023218

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +8618929262887

Internet side: junlin.danb2b.com

Adresse: No.15, Qile Street, Caole District, Xiegang Town, Dongguan, Guangdong Province, China.

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top