Hvordan drejer CNC sig arbejde?

Udgivelses dato:2023-03-02

CNC -drejeprocessen kan være ret kompliceret. Vi vil dog give dig en forenklet, trinvisnedbrydning af processen, fra design til fremstilling.

CNC Turning Work.pngCNC Turning Work.png

de generelle trin i CNC -drejning er:

Step#1: konverter de CAD -designfil til CNC -program

det første trin involverer at forberede en CAD -fil til oversættelse til CNC -drejemaskinsprog. Dette involverer ikke avanceret programmering. Du skal allerede havenogle 2D -tegninger af dit design. I dette tilfælde skal du fange disse designs elektronisk ved hjælp af software såsom AutoCAD eller SolidWorks.

once Der er et elektronisk design i CAD -filformatet, du kan derefter konvertere det til et CAM -program. Du kan også bruge de samme softwareværktøjer, der ernævnt ovenfor til at eksportere tegningen i CAM -format. Fremstillingsingeniøren kan derefter bruge softwaren til at teste fremstillbarheden af ​​komponenten.


Step#2: Forbered CNC -drejemaskinen

detnæste trin er maskinopsætningen. Selvom de fleste af processerne automatiseres, er der stadig et behov for en operatør. For effektivt at forberede CNC -drejebænk, skal du følge disse trin:

*make sikker på, at du slukker for strømmen. CNC -bearbejdningsprocessen kan blive temmelig farlig. Så du skal tage ekstra omhu og kontrollere strømafbrydere.

secure delen på delen. Chuck er ansvarlig for at holde delen på plads under drejeprocessen. Ikke korrekt indlæsning kan det være farligt og kan resultere i komponenter med de forkerte dimensioner.

load værktøjet tårn. Flere værktøjer er involveret i drejningsoperationen, så du skal sikre dig, at du vælger det rigtige værktøj til din specifikke finish. Tårnet hjælper med at holde så mange værktøjer som muligt på én gang til at give dig en problemfri operation.

ensure ordentlig kalibrering. Du skal indstille værktøjet og emnet på den rigtige måde for at sikre, at resultatet opfylder kravene.

upload CNC -programmet. Det sidste trin, før operationen startes, er at uploade CNC -koden ind i maskinen.

you har brug for at holde to variabler i tankerne på dette trin. Den første er drejningshastigheden (den hastighed, hvorpå emnet roterer). Den anden variabel er tilførselshastigheden (hastigheden på skæreværktøjet,når den bevæger sig langs et roterende arbejdsemne).

a professionel maskinist skal bestemme disse værdier, fordi forkerte skøn vil påvirke slutresultaterne. Derudover kan forkerte skøn inogle materialer føre til ujævne finish eller uoprettelig skade på arbejdsemnet.

that sagde, du kan holde dig til en lav drejningshastighed og en høj tilførselshastighed for at \"ru ud\" formen. På den anden side er en høj drejningshastighed plus en lavere tilførselshastighed ideel til glatte finish og dele med præcise tolerancebehov.


Step#3: Fremstilling af CNC vendte dele

CNC Turning Parts.png

det sidste trin er at fremstille den ønskede del. Der er forskellige drejningsoperationer, du kan vælge, afhængigt af det resultat, du ønsker at få. Delens kompleksitet vil også bestemme, hvor mange cyklusser du vil have. Beregningen af ​​cyklustiden hjælper dig med at kende den sidste tid, der bruges på komponenten, som er afgørende for omkostningsberegning.

typisk vil drejecyklustiden omfatte:

loading tid. Selvom dette er en del af opsætningen, kan en cyklus muligvis kræve et andet middel til at indlæse emnet på maskinen.

cutting tid. Dette er den tid, det tager at skære emnet. Tilførselshastighed og skæredybde er faktorer, der påvirker skæringstiden.

idle tid. Enhver operation, der ikke involverer skæring, er en ledig operation. For eksempel vil ændring af indstillingerne for Turning Center, Bevægelsen af ​​værktøjet osv.

resultatet af fremstillingsprocessen afhænge af det anvendte råmateriale. En komponent opnået fra plastik vil variere i funktionalitet og overfladefremhed fra en metalkomponent.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top