Historie om billys

Udgivelses dato:2023-08-17

oprindelsen af ​​udviklingen af ​​bilforlygter kan spores tilbage til slutningen af ​​det 19. århundrede. I 1898 brugte Columbia elbil elektricitet til forlygter og baglygter, så elektriske forlygter blev født. Efter mere end et århundrede med udvikling og udvikling er forlygter blevet en integreret del af at sikre sikker kørsel.

\\ throughout Udviklingen af ​​forlygter, det er ikke svært at se, at dette er en miniaturehistorie med videnskab og teknologi. Den første generation af bilforlygter var gløde. I 1913 kom glødepæren ud, arbejdsprincippet er, at strømmen passerer gennem wolframtråden, den varme wolframtråd producerer lysstråling, så lampen udsender skarpt lys. Glødelamper bragte bilbelysningsrevolutionen, og i 1925 blev elektrisk belysning vidt brugt i biler.

turning af siden på glødelamper kom vi til en æra med den anden generation af forlygter

halogen forlygter. Halogen forlygter er faktisk enny generation af glødelamper. Hvis den lysende effektivitet af glødelampen skal forbedres, skal temperaturen på wolframtråden øges, men den tilsvarende sublimering af wolframmen vil blive forårsaget, og kondensationen på glasskallen vil gøre det sort. I glødelampen fyldt med halogenelementer eller halogenider kan ved hjælp af princippet om wolframhalogenidcyklus eliminere glødelglasskallens sorte fænomen. Dette er hvor-&101; Halogen -lampen kom fra, som officielt blev født i 1960. Sammenlignet med de traditionelle glødelygter er lysstyrken større, levetiden er længere, og energibesparelsen er mere. Mange bilforlygter i dag bruger stadig halogenlamper.#

in 1991, Xenon -forlygte -æraen ankom endelig. Xenon -lampe, engelsk forkortelse er skjult (Dis

charge lampe med høj intensitet), dvs. gasafladningslampe med høj intensitet. Xenon -lampen er et af de høje-efficiency lyskilder lavet af udladningsfænomenet med højt tryk og ultra-high -tryk inert gas. Det lys, der udsendes af det, er dobbelt så lyst som for almindelige halogenlamper, mens energiforbruget kun er 2-3, og levetiden kannå 10 gange for almindelige halogenlamper. Xenon -lamper øger sikkerheden og komforten ved at køre, men hjælper også med at lette spændingen og trætheden hos mennesker, der kører omnatten. Trend med billys. LED er forkortelsen for lysemitterende diode (lys/emitting diode), som blev født allerede i 1960'erne. LED har mange fordele. Fordi det ikke er en termoluminescerende belysningskilde, kan levetidennå 5 til 10 år, derudover er der rige farver, sikkerhed og miljøbeskyttelse, stødmodstand og påvirkningsmodstand og lille størrelse og stærk miljøtilpasningsevne. Disse egenskaber er meget attraktive inden for bilbelysningssystemer. Det kan siges, at LED -lyskilde er en meget ideel lyskilde på grund af de høje omkostninger, teknologi og forskrifter, LED som en billygter er stadig umoden.

after Et århundrede med udvikling, lyset på bilen fra Begyndelse bruges simpelthen til belysning, tilnu brugt inattsyn, dekoration og andre formål, jeg tror, ​​at der i dennærmeste fremtid vil være mere og mere fordelagtigt teknologi til at føre udviklingen af ​​bilbelysning.-

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top