Har du nogensinde været stødt på båndrivning, perforering, korrosion osv., Når du bruger båndtransportør?

Udgivelses dato:2020-07-31

Mesh-båndtransportør er en slags materialehåndteringsmaskineri til kontinuerlig transport af materialer på en bestemt linje, også kendt som kontinuerlig transportør, som kan opdeles i maskebåndtype og maskingædetype. Transportøren kan udføre vandret, skråt og lodret transport og kan også danne en rumtransmissionslinie, der generelt er fast. Transportøren har stor transportkapacitet og lang afstand, og kan også gennemføre flere procesoperationer samtidig i transportprocessen.

Det overvinder manglerne ved båndtransportbåndrivning, gennemboring og korrosion og giver en sikker, hurtig og enkel vedligeholdelsestilstand for kunderne.

På grund af brugen af ​​modulært båndtransportør og transmissionstilstand for tandhjulstræk, så transportbåndet ikke er let at slange, afvigelse.

Det tykke bælte kan modstå skæring, kollision, oliebestandighed, vandbestandighed og andre egenskaber, så brugen af ​​forskellige industrier ikke vil forårsage problemer i vedligeholdelse, især ved udskiftning af transportbånd, plastbåndtransportør vil reducere omkostningerne.

Forskellige materialer af nettebælte kan spille en anden rolle i transporten og imødekomme behovene i forskellige miljøer. Gennem ændring af materialer kan transportbåndet imødekomme transportkrav mellem - 10 ℃ og 120 ℃ under omgivelsestemperatur.

Praktisk vedligeholdelse og lang levetid.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top