Tilbehør til hardwarebehandling bruges mere, hvor maskiner?

Udgivelses dato:2023-06-14
Tilbehør

hardware -behandling bruges mere, hvor maskiner? svarende til kraner eller gaffeltrucks eller kraner ellernogle af guldlås i livet,nøgler, lokomotivvedligeholdelsesdele, disse ah, kan anvendes til, dette er et punkt,nu er specifikationerne for hardwarebehandling og forarbejdningsmateriale Forskellige er behandlingsstørrelsen også forskellig i henhold til kundernes behov.




(1) Når man designer den strukturelle form af delene, bruges udseendet og kombinationen af ​​den komplekse og rimelige struktur, og antallet af behandlingsoverflader og forarbejdningsområdet minimeres så vidt muligt.




(2) Vælg en rimelig metode til blank forberedelse i maskinfremstilling, som indirekte kan Påfør profiler, støbning, smedning, stempling og svejsning. Valget af blank er relateret til de detaljerede tekniske forbrugertekniske forhold og afhænger generelt af forbrugsbatch, datafunktion og behandlingsevne.




(3) Kravene til metalstemplingsfunktion for at lette fremskridt med at stemple deformation og kvaliteten af ​​dele, dataene skal have god plasticitet, lille udbytte Forhold, stor pladetykkelsesdirektivitetskoefficient, lille plade tre
dimensionel direktivitetskoefficient og lille forhold mellem udbyttestyrken og elastisk modul for dataene. Adskillelsesprocessen kræver ikke data med stor plasticitet, men data med visse plasticitet.


-



(4) regler for passende fremstillingsnøjagtighed og overfladefremhed. Omkostningerne ved metalstemplingsdele tilføjes med fremskridt mednøjagtighed, især i tilfælde af højnøjagtighed, denne tilføjelse er ekstremt åbenlyst. Derfor bør høj præcision ikke forfølges uden tilstrækkelig bevis. På samme måde bør overfladen ruhed af metalstemplingsdele også være baseret på de praktiske behov i udseendet for at gøre passende regler.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Xindeli Technology Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top