Funktion af intelligent potentielt erhvervelsesinstrument

Udgivelses dato:2023-02-09

with konstruktionen af ​​flere og merenedgravede rørledningsprojekter, folk er mere og mere opmærksomhed på korrosionskontrollen mednedgravet rørledning, og rørledningsorrosionslækagens ulykker er mindre og mindre.

over årene, årene, Korrosionsskadeulykkerne fornedgravede rørledninger har forekommet kontinuerligt. For eksempel viser det sig, at den antikorrosive belægning af en rørledning er faldet alvorligt, og der er ingen katodiske beskyttelsesforanstaltninger, hvilket resulterer i alvorlig korrosion; I processen med udgravning afnogle store projekter viser det sig også, at den antikorrosive belægning er alvorligt beskadiget, hvilket får rørledningen til at lide af korrosion; Derudover er der rapporteret om mange projekter, der er konstrueret i tidligere år, er der rapporteret om korrosionslækage afnedgravet rørledning. Alle disse tilfælde af rørledningskorrosion opfordrer folk til at tage denødvendige beskyttelsesforanstaltninger så hurtigt som muligt. I begyndelsen af ​​ny rørledningskonstruktion er detnødvendigt at samarbejde med katodisk beskyttelse på grundlag af ekstern anti-corrosion coating.

cathodic beskyttelsespotentiale indsamling er et vigtigt og vigtigt arbejde i rørledningen katodisk beskyttelsesstyring. Hvis det katodiske beskyttelsespotentiale er lavere end-850 mV, opfylder det ikke beskyttelseskravene. Hvis det katodiske beskyttelsespotentiale er merenegativt end-1200 mV, vil hydrogenudvikling forekomme i den antikorrosive belægning, hvilket vil føre til korrosion af rørledningen.

in fortiden, folk brugte til at bære multimeter, bærbar reference Elektrode og andet detektionsudstyr til feltet til feltdetektion, som ikke kun har lav arbejdseffektivitet, men også har et dårligt udendørs miljø og høj risiko og påvirkes af miljømæssig vejr og andre faktorer, og detektionsdataene er ikke rettidigt og Pålideligt.

den intelligente katodiske beskyttelsespotentiale erhvervelsesinstrument i vores virksomhed kan installeres i den eksisterende testbunke, indsamler automatisk data om katodisk beskyttelsespotentiale,naturligt potentiale og effektpotentiale i henhold til systemindstillingerne, og upload dem til Cathodic Protection Data Monitoring Center. Dataindsamlingen påvirkes ikke af det udendørs vejr og miljø, og dataindsamlingen er merenøjagtig. Efter at de data, der er uploadet af erhvervelsesinstrumentet, behandles af overvågningscentersystemet, hvis der er unormale potentielle data, kan det automatisk sende en tidlig advarsel til administratoren-&39; s mobiltelefon for at lette lederne til Find ud af rørledningen katodiske beskyttelsesproblemer i tide. Anvendelsen af ​​systemet forbedrer ikke kun pålideligheden ognøjagtigheden af ​​detektion af katodisk beskyttelsesdata, men reducerer også arbejdstageres arbejdstageres intensitet og risikoen for feltarbejde. Det giver bekvemmelighed for papirløst kontor for katodisk beskyttelsesstyring.#

shandong Linyi Bosi ledende materialer Co., Ltd. er en højtech -virksomhed, der er specialiseret i produktion af MMO fleksibel anode, ledende polymerfleksibel Anode og titanium belagt anode, hovedsageligt leveret katodisk beskyttelsesteknologi, teknisk design, installation og tekniske tjenester.- 

tel:86 17568010262+. 05393712117.-


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top