Frugt og grøntsager vaskemaskine drift proces

Udgivelses dato:2019-06-10

Frugt og grøntsager vaskemaskine drift proces

vegetable cleaner.jpg

Frugt og grøntsager vaskemaskine bruger vortex spray rengøring færdighed. Efter centrifugalkraften og vaskekurvens design vasker vandfaldet og vandstrømmen grøntsager og frugter, som hurtigt kan rense nogle frugter og grøntsager, der er svært at vaske, som blomkål, druer og jordbær. Og børsten roteres samtidig med vaskekurven for at forhindre grøntsager og frugter i at blive beskadiget af for meget gnidning. Den mekaniske drift er også meget enkel, den er lavet af materialer, som opfylder de relevante bestemmelser, og har en lang levetid.

fruit & vegetable wash.jpg

Introduktion af driftsprocessen af ​​frugt og grøntsag vaskemaskine:

1. Når du rengør grøntsager og frugter med store blade, skal du bruge vaskemaskineproducenterne til at vaske tre gange, hver gang 1 til 3 minutter, så du kan spille rollen som frugt og grøntsager desinfektion maskine mere effektivt, så du kan spise sundere og mere lækker grøntsagsfrugt.

2, efter at have lagt grøntsagerne i rensning, skal du tilføje vand til slutningen af ​​svulget. Dæk derefter låget og sæt strømforsyningen i. Indstillingstiden er normalt 1 til 15 minutter.

3. De grøntsager eller frugter, der skal vaskes, sorteres og placeres direkte i vaskekurven. Selvfølgelig skal du sætte alle de gule blade og blade, som du ikke kan spise før du vælger.

4. Hvis der er krav til længden af ​​grøntsagsbladet, kan frugt- og grøntsagsvaskemaskinen syntetisere produktionslinjen med huggemaskinen, først skære skålen i segmenter og derefter føre den ind i cylinderen af ​​vegetabilsk vaske Maskin til rengøring.

veggie wash.jpg

veggie vask     vegetabilske renere     frugtrenser     industriel vegetabilsk vaskemaskine

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top