Fire typer substrat til farvebelagte paneler

Udgivelses dato:2019-04-13

Fire typer substrat til farvebelagte paneler


Opfindelsen angår en farvet belagt stålplade af koldvalset bundplade, som er fremstillet af koldvalset bundplade og har et glat og smukt udseende og forarbejdning ydeevne af koldvalset basisplade. En lille ridser på overfladebelægningen vil dog udsætte det koldvalsede substrat i luften, så det eksponerede jern hurtigt vil danne rød rust. Derfor kan sådanne produkter kun bruges til midlertidige isoleringsforanstaltninger med lave krav og som indvendige materialer.


To, varmgalvaniseret farvebelagt stålplade organisk belægning på varmgalvaniseret stålplade for at få produktet er varmgalvaniseret farvebelagt plade. Varmgalvaniseret farvebelagt plade udover zinkbeskyttelse spiller overfladen af ​​den organiske belægning også en rolle i isolationsbeskyttelse, rustfjernelse, levetiden er længere end varmgalvaniseret plade. Zinkindholdet i varmgalvaniserede substrater er generelt 180g / m2 (dobbeltsidet), og det maksimale zinkindhold i varmgalvaniserede substrater til ekstern brug er 275g / m2.


Tre, varmt aluminiumszinkbelægningsplade ifølge kravene, kan også bruge aluminiumszinkplade som farvelægningsunderlag (55% ai-zn og 5% ai-zn).


Fire typer af elektrogalvaniserende farvebelægningsplade, elektrogalvaniserende farvebelægningsplade er bundpladen, belagt med organiske belægningsbageprodukter til elektrogalvaniserende farvebelægningsplade, fordi zinklaget af elektrogalvaniserende zinkplade er tyndt, sædvanligvis er zinkindholdet 20 / 20g / m2, fordi Dette produkt er ikke egnet til udendørs produktion af vægge, tage og så videre. Men fordi har det smukke udseende og den fine forarbejdning ydeevne, derfor hovedsagelig kan bruges i husholdningsapparater, lyden, stål husholdningsapparater, indretningen og så videre.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shandong xiutang new material co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top