Hurtigere, sikrere! FDA GODKENDER FØRSTE COVID-19 SALIVA-testprodukt

Udgivelses dato:2020-08-05

Du kan ikke gøre det

I april 13 modtog Rucd Infinite Biologis, en afdeling af Rutgers Institute, og dets samarbejdspartnere en FDA-tilladelse til at teste spyt for den nye koronavirus.Dette er den første FDA-godkendte Saliva-test for COVID-19, som vil blive brugt til en bredere vifte af befolkningsscreening end den nuværende nasal- og pharynx-prøve.

360截图20200805100417284.jpg

Den nye prøve til opsamling af spyt blev udviklet af Rucd i samarbejde med Spectrum Solutions og det diagnostiske laboratorium (Adl).NEW CORONAVIRUS RNA påvises normalt i respiratoriske enheder fra patienter i den akutte infektionsfase.

På den ene side anvender spyttesten en spektrumDNA-opsamlings- og konserveringssæt, som forskerne siger skal opbevares eller transporteres ved omgivende temperatur og testes inden for 48 timer efter indsamling.Resultatet var det samme som en nasopharyx Swab, en smertefuld procedure for prøveudtagning, ved at teste specifikke RNA-sekvenser forbundet med virus.

På den anden side er Rutgers-testen baseret på en tidligere godkendt test kaldet COVID-19, der anvender samme PCR-hardware og kemi som TaqPath-kit, det kan bruges til en realtids polymerase-kædereaktionstest.39TaqPath kit blev tildelt af FDA i 2017 til kvalitativ påvisning af Zika virus RNA og diagnosticering af infektion gennem indsamling af prøver af humant serum og urin.

RUCDR Infinite Biologis, en del af Human Genetics i Rogers, New Jersey, er verdens 35;39.Laboratoriet har til formål at forstå de genetiske årsager til fælles og komplekse sygdomme og at finde måder at diagnosticere, behandle og helbrede dem på.Tidligere havde RUCDR startet en genetisk test for den nye koronavirus, og den nye spytprøve kunne øge antallet af prøver, der blev testet til titusindvis om dagen.

Andrew Brooks, ledende driftsleder og direktør for teknologisk udvikling i Rucd'er, sagde: " Virkningen af denne godkendelse er betydelig, og det betyder, at der ikke længere er behov for, at sundhedspersonalet kan risikere at udtage prøver, og den sædvanlige indsamling af Nasopharyx eller Oropharyx kan øge smitterisikoen for sundhedspersonale.Saliva-test vil bidrage til at reducere den globale mangel på svaberprøver til prøveudtagning, og da selvindsamling af spyt er hurtigere og mere skalerbar end opsamling af svaberprøver, kan det øge antallet af testede personer betydeligt hver dag. "

RUCDR&U35;39, stifter, direktør og videnskabelig direktør og professor i genetik på Rutgers Universitet, New Brunswick, Jay A. Tischfield sagde også: " Testen bruger RUCDR Infinite Biologis-analyse til at hjælpe hospitaler og private læger med nøjagtigt at vurdere infektionsstatus hos flere patienter. "

Selv om mange vacciner er under udvikling, er optimistiske prognoser, at de fleste produkter ikke vil være tilgængelige før 2021 eller senere.Hvis der ikke findes en vaccine, vil den mest sandsynlige måde at afværge en pandemi på være at gennemføre omfattende test og antistoftest efterfulgt af kontaktsporing for at identificere og isolere personer, der testes positive for sygdommen.

COVID-19-pandemien har fået stor opmærksomhed fra biovidenskaberne, og USA har nu godkendt virusdiagnostiske test og serumantistof-detektionsværktøjer, herunder den første serumtest, qSARS-CoV-2 IGG/IGM Rapid Test, der blev godkendt på 3 april fra Cellex, for at fastslå, om folk er blevet eksponeret for virusset eller er immune.til sygdommen.Folk, der tester positive for antistoffer mod virussen, menes at være immune, men det er ikke klart, hvor længe den immunitet vil vare.

Kilde:

1 ... FDA godkender Rutgers 8217; Saliva Test for COVID-19

2 ... Tilladelse til akut brug i forbindelse med ny biomaterialindsamlingsmetode

3 ... Rutgers og- 35;39; testnet baseret på spyt FDA grønt lys for COVID-19

2-1(1).jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai ZhiBei Information Consulting Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top