Eksplosion i Beirut

Udgivelses dato:2020-08-05


Fra NYT   Eksplosioner i Beirut: Hvad vi ved så langt

Massive eksplosioner rystede Libanon og-35;39; hovedstaden Beirut i tirsdags i en eksplosion, der har dræbt 50, og mange flere dødsfald frygtede at komme.

Sundhedsminister Hamad Hasan sagde, at en eksplosion i centrum af byen havde skadet mindst 2,700-personer ifølge " foreløbige skøn " og omfattende skader, Libanon GUYT35;39;LBC-tv-kanalen citerede ministeren for at sige det.

Guvernør Marwan Aboud sagde: " Beirut er en katastrofeby, og skaderne er enorme. " og kaldte eksplosionen en " national katastrofe som Hiroshima. "

Libanon og 35;39;premierminister Hassan Diab sagde, at de ansvarlige for " betale prisen " og syntes at antyde at lageret i epicentrum af eksplosionen var " farligt " ...
" Jeg lover dig, at denne katastrofe ikke vil bestå uden ansvarlighed, " Han sagde i en tv-tale. " Kendsgerninger om dette farlige pakhus, der har været der siden 2014, vil blive meddelt, og jeg vil ikke foregribe undersøgelserne. "

Eksplosionen var så høj, at folk kunne høre det på Cypern.

" Jeg så en ildkugle og røg i Beirut.Folk skreg og løb, blødte.Balkonier blev sprængt af bygninger.Glas i højhuse smadrede og faldt ned på gaden. " Sagde et Reuters vidne.

Videoen blev delt online i det øjeblik en enorm eksplosion brød ud nær Beirut-havnefronten, og sendte en enorm chokbølge gennem kvarterer i centrum.

Øjeblikke før kunne man se en brand i bunden af et gråt røgtårn, tilsyneladende fra en første eksplosion nær havneområdet.

Forud for den største eksplosion var en mindre ti minutter tidligere i samme havneområde i byen

Lokale medier viste billeder af blodige mennesker, der var fanget under murbrokker efter eksplosionen, hvis årsag ikke var umiddelbart klar.

Hospitalerne bad om bloddonationer, og den libanesiske Røde Halvmåne sendte en alarm til ambulancefolkene og bad dem skynde sig til ekspeditionscentrene.

Tidlige rapporter i lokale medier antydede, at hændelsen måske var en utilsigtet eksplosion af fyrværkeri gemt i havnen.

En Hizbollah-kilde fortalte de libanesiske medier, at eksplosionen ikke var relateret til de seneste spændinger mellem Israel og den militante gruppe om Libanon og 35;39 " ingen sandhed i alt, der cirkulerer om et israelsk angreb på Hizbollah våben i havnen " ...

Eksplosionen beskadigede balkoner og blæste vinduer langt væk, med eksplosionen hørte gennem byen og nogle distrikter, der mistede elektricitet.

SR News, Media Monitoring Team


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD

Jobtitel: Manager

Afdeling: Overseas Marketing Department

Firma Telefon: +86-133 7770 7018

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-133-7770-7018

Internet side: shangyu.danb2b.com

Adresse: No. 243, Wenzhou North Road, ZhuanYao Wentang Industrial Zone, Dongcheng District, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top