Udstyr til sprøjtning af polyurethan

Udgivelses dato:2020-07-26

Udstyr til sprøjtning af polyurethan

Det sorte materiale og det hvide materiale opvarmes og sættes under tryk med polyurethan, hvilket danner en højtrykspåvirkning i sprøjtepistolen, danner en hvirvel og blandes meget godt. Højhastighedsbevægelige materialer danner fine tågedråber ved sprøjtepistolens dyse og sprøjter dem jævnt på overfladen af ​​objektet. Blandingens ensartethed og forstøvningseffekten vil påvirke.

Hele polyurethansprøjtningssystemet inkluderer: hovedmotoren, sprøjtepistolen, varmerøret, løftepumpen og forbindelsesrør mellem forskellige dele, reservedele, relaterede værktøjer, luftkompressor (1 m³, 8 kg tryk).

Den flade pumpe polyurethan sprøjtemaskine kan give større og mere stabilt tryk, hvilket bliver stadig mere populært i større designafdelinger. Det perfekte koaksiale konstruktionsdesign af den vandrette boosterpumpe minimerer slid på tætningerne, der er ingen trykforskel under drift, og omvendt trykudsvingværdi er ideel og stabil; den hurtige cirkulerende smørefluid i antisolideringssmørecylinderen kan hurtigt transporteres For at undgå lækage af råmaterialer eller urenheder nedsænkes den sorte materialeaksel altid i smørefluidet for at undgå krystallisering.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Yingkou Sanxing Group
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top