Bambus i stedet for plastforanstaltninger i enny æra af innovation

Udgivelses dato:2023-12-15

plastics har transformeret mennesker' s daglige liv og bragt mange fordele til samfundet. Dog producerer mennesker i øjeblikket ca. 430 millioner tons plast hvert år, hvoraf to tredjedele snart bliver affald.

to adresser denne krise, eksperter siger, at verden skal reducere plastproduktionen, udfase Short-Life og Enkelt-use plast, fremskynde udviklingen af ​​genanvendelsessystemer, skifte til miljøvenlige alternative materialer, forbedre genanvendelse og vedtage en hel-life-cykel tilgang til at tackle plastforurening.


微信截图_20231218123437.png

Source https://www.unep.org uo/-///

in oktober i år udsendte de relevante afdelinger i fællesskab meddelelsen om

Three
year handlingsplan for at fremskynde udviklingen af ​​

bamboo i stedet for plastik", der foreslår, at i 2025,-bamboo i stedet for plastik"Industrielt system vil oprindeligt blive etableret og sammenlignet med 2022,""bamboo i stedet for plastik""hovedprodukt omfattende merværdi steg med mere end 20%, og den omfattende anvendelsesgrad for bambusmateriale steg med 20 procentpoint. Bambus i stedet for plastikprodukter for at øge den omfattende merværdi på mere end 20%, den omfattende udnyttelsesgrad for bambusmateriale med 20 procentpoint. Det første internationale symposium om bambus i stedet for plast, der blev afholdt inovember, blev den globale handlingsplan på bambus i stedet for plast (2023"2030) formelt frigivet, som på grundlag af"bamboo i stedet for plastik"initiativ kaldes det relevante Internationale organisationer og regeringsafdelinger på alle de berørte lande såvel som videnskabelige forsknings- og uddannelsesinstitutioner for at inkorporere elementet i"bamboo i stedet for plastik i deres udviklingsstrategier og planer for i fællesskab at fremme den globale reduktion af Plastforurening.""


in faktum, mange boligindretningsvirksomheder har længe været i

bamboo i stedet for plastiksporet for at løbe tør for gode resultater. I Fujian Yilong Company, som møbler er lavet af bambus, meget slående.-"""bamboo som møbelmateriale, hjælper ikke kun med at reducere kulstofemissioner, reducere energiforbruget, fremme brugen af ​​vedvarende ressourcer, i tråd med det. Krav til bæredygtig udvikling af virksomheder, men forbedrer også merværdien af ​​møbelprodukter og markedskonkurrenceevne. Det er ikke svært at forudse,"bamboo i stedet for plastik i fremtiden vil blive en af ​​de vigtige udviklingsretninger for møbelindustrien.


source

:""http: ovnhuaban.compins

2257761326?modalImg

https%3A%2F%2Fgdhbimg.huaban.com%2Fa3afa35807e70639b97eb1406b0e3df7c50461b330fed0"8vAspd"

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top