Effekt af sammensætning og varmebehandling på mekaniske og fysiske egenskaber af 4J36 legering

Udgivelses dato:2021-06-28

fe-ni legering med 36%nikkel har en meget lav ekspansionskoefficient og kaldes Invar, fordi dens størrelsenæppe ændres med temperaturen. Styrken og hårdheden af ​​invarellegering er ikke høje, og trækstyrken er generelt mindre end 500mPa. For at forbedre styrken af ​​Invar ALLOYS er INVAR-legeringssystemer som FE-NI-CO, mv. Er udviklet sig til forbedring af FE-NI-C, FE-NI-NI-MN

C. Selvom stigningen i elementadditionen kan øge styrken af ​​kropslegeringen, øges legeringens ekspansionsydelse også. Derfor er det derfornødvendigt at tage hensyn til indekset for lav ekspansionskoefficient, samtidig med at man får styrken af ​​Invarellegering gennem elementjustering. Desuden kan denne type legering kun udøve sine præstationsfordele efter varmebehandling.


DEN HØJDEBEGRÆNSNING Svarende til Invar Alloy er 4J36 legering, som indeholder 35,0%~

37,0% Ni og resten er Fe. 4J36 legering har karakteristika for lille termisk ekspansionskoefficient, god dimensionel stabilitet ognem demagnetisering. Derfor har det været meget udbredt i luftfart, militære våben, mikrobølge kommunikation, farve tv skygge masker og petroleum transportbeholdere. Det er blevet en favorit i det 21. århundrede. En af legeringerne af interesse og er blevet udviklet kontinuerligt i applikationer. Af denne grund, i betragtning af sammensætningen og præstationskravene i 4J36 legering, der anvendes i en særlig industri i Kina, ved at studere indflydelsen af ​​sammensætningen og annealingstemperaturen under varmebehandling på legeringsydelsen, udgør det grundlag for optimering af Sammensætning og varmebehandlingsproces med 4J36 legering til særlige arbejdsvilkår. .


\\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top