Har den medicinske industri brug for CNC-bearbejdning?

Udgivelses dato:2022-08-20

Denne enhed bruges i den medicinske industri til meget præcis design af medicinsk udstyr. Enheden bruges til at behandle sygdomme og forbedre livskvaliteten. Udstyret har manuelle og automatiserede tekniske komponenter, der kan bearbejdes ved hjælp af forskellige behov for fremstilling til den medicinske industri. CNC'er fremstilles til den medicinske industri. Hvilken vigtig udstyrsbehandlingsteknologi er blevet populær i den medicinske industri? Industrien' s mest populære artikel præsenterer 6 grunde til dette i computeriseret NC bearbejdning.


6 fordele ved CNC bearbejdning i den medicinske industri

Her er fordelene ved at kende CNC bearbejdning produkter i den medicinske industri:


Automatiseret behandlingsflow:

Maskiner reducerer disse processer, processer og mange andre anvendelser.


Ingen vægtgrænse:

CNC er programmeret ved hjælp af Aided Design, en computer-guidet program, der genererer et arbejdsprogram, der kan bruges til maskindrift. CAD problemer med verdens produktionsprogrammer. Med den udbredte brug af overflade medicinsk udstyr og komponenter, eller multi-komponent CNC fremstilling i kort og høj-volumenfunktionelle eller specielle dele såsom mekaniske produkter, proteser og medicinsk udstyr.


Hurtig og alsidig produktion:

CNC-bearbejdning gør bearbejdning af komplekse dele lettere. I dag, 4.-akse og 5-akse CNC bearbejdning bliver mere og mere populær. Dette er en avanceret metode, der let kan tilpasses til ethvert nødvendigt geometrisk design i branchen på meget kort tid.


Yderligere indstillinger for CNC-bearbejdning:

På den måde er du på udkig efter plastsprøjtestøbning, så det tager tid at lave støbeforme, fordi forme kræver forskellige parametre for optimering. Hvis De vil øge produktionsomkostningerne. Turnaround cyklussen gør de bedste dele til specialbearbejdning, så sæt op.


Stram tolerance:

Denne komponent til medicinsk udstyr kræver præcision CNC værktøjsmaskiner, som let kan opnås ved hjælp af CNC værktøjsmaskiner.


Velegnet til forskellige materialer:

Dens maskiner gør rent uden at gå på kompromis med præcisionen af aluminium bearbejdning, og disse materialer har præcis finish.


CNC produktionsteknologi er begrundelsen for CNC bearbejdning værksteder i Beaverton, Oregon. Først skal du tjene kunder i den medicinske industri. Virksomheden leverer værktøjsmaskinfræsning i den medicinske industri og behandler regelmæssigt oppustelige brystplader, bure, knogler og andre komponenter.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Jobtitel: Business Development Manager

Afdeling: Business Section

Firma Telefon: +86-0769-85536862

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-13619085530

Internet side: rxcncmilling.danb2b.com

Adresse: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top