Kender du de fem store anvendelser af siliciumnitrid keramik?

Udgivelses dato:2021-09-14

siliconnitrid keramik er et uorganisk materiale keramik, der ikke krymper under sintring. Siliciumnitrid er meget stærk, især varmt-trykt siliciumnitrid, som er et af de hårdeste materialer i verden. Det har egenskaberne af høj styrke, lav densitet og høj temperatur modstand.


aircraft motor


den mekaniske struktur af den fremtidige Aeraleengine vil være enklere end den eksisterende type, Med færre dele og opererer ved en højere turbine indløbstemperatur og komponentbelastning, og dets pålidelighed og komponentliv vil også blive forbedret. Turbine materialer skal opfylde kravene i forhold til trækstyrke, krybeforstand, høj temperatur korrosionsbestandighed og slagskader modstand. Brugen af ​​keramiske materialer med bedre termisk ydeevne kan reducere mængden af ​​køleluft, der kræves og signifikant øger gastemperaturen.


-in fortiden, store flymotorer, der hovedsagelig anvendesnikkel-based varme-resistante materialer, og siliciumnitridmaterialer har højere styrke, bedre krybstyrke og oxidationsbestandighed endnikkel-baserede varme-resistante legeringer ved temperaturer over 1000 ° C og har en lille specifik tyngdekraft. Det er kun 40% af den varme

resistant legering, som kan opfylde kravene til fremtidige luftfartsmotorer for at reducere vægten og reducere brændstofforbruget.


mechanical engineering


-silicon Nitrid keramik kan bruges som turbineblade, mekaniske tætningsringe, høje-temperature lejer, høje

speed skæreværktøjer, permanente skimmelsvampe osv. I maskinindustrien. Mange enheder i den traditionelle maskinindustri bruger metalmaterialer. Da metallet vil blive korroderet, påvirkes pålideligheden og levetiden for disse enheder stærkt. Siliconnitrid keramiske materialer har fremragende slidstyrke, korrosionsbestandighed og høj temperatur termisk stødbestandighed. , Det kan erstatte metalmaterialer og anvendes inden for maskinindustrien.

9.jpg

FOR EKSEMPEL, siliciumnitrid kan anvendes til fremstilling af kuglelejer på grund af dens lette vægt og høj stivhed. Den har højere præcision end metallejer, genererer mindre varme og kan fungere i højere temperaturer og ætsende medier. Dampdysen fremstillet af siliciumnitrid-keramik har karakteristika for slidstyrke og varmebestandighed, og ingen åbenbar skade efter at være brugt i en 650 ℃ kedel i et par måneder, mens andre varme- og korrosionsbestandige legeringsståldyser kun kan bruges under samme betingelser. Måneder.


siliconnitrid keramik er kovalente forbindelser, og deres binding er hovedsageligt afhængig af kovalente bindinger mellem atomer. Det forberedte materiale selv har høj hårdhed og slidstyrke. Siliciumnitrid har høj hårdhed, andet kun til et par superhardmaterialer, såsom diamant og kubisk bornitrid, og har lav friktionskoefficient og selvstændige

ubricating egenskaber. I Ultra
Fine Powder og Food Forarbejdningsindustrien er udførelsen af ​​siliciumnitrid keramiske slibekugler højere end den traditionelle slibekugler, med højere hårdhed og overlegen slidstyrke.

--

cersamic substrat


til den hurtige udvikling af informationsteknologi, integrationsniveauet for integrerede kredsløb bliver højere og højere, og ledningsdensiteten bliver højere og højere. Hvis det elektroniske emballagesubstrat ikke kan spredes varme i tide, akkumuleres en stor mængde varme på det integrerede kredsløb, som i sidste ende vil føre til dets fejl og skade. Derfor er substratets termiske ledningsevne ekstremt vigtig. Siliconnitrid keramik er strukturelle keramiske materialer med den bedste overordnede ydeevne. Den teoretiske termiske ledningsevne af enkeltkrystal siliciumnitrid kannå mere end 400W · m

1, og det har potentialet til at blive et højt termisk ledningsevne-substrat. Derudover har dets fremragende mekaniske egenskaber og god høj termisk ledningsevne potentiale gør siliciumnitrid keramik, der forventes at gøre op for det eksisterende, at manglen på substratmaterialer som aluminiumoxid og aluminiumnitrid har store markedsudsigter i anvendelsen af ​​elektroniske emballagesubstrater.

-

Metallurgisknitrid keramiske materialer har fremragende kemisk stabilitet og fremragende mekaniske egenskaber, og kan bruges som dele på termisk udstyr, såsom crucibles, brændere, aluminiumelektrolytiske celleforinger, etc. i metallurgisk industri. Siliconnitrid keramik har god oxidationsbestandighed. Oxidationsmodstandstemperaturen kan være så høj som 1400 ° C. Det er stabilt i en tør oxiderende atmosfære under 1400 ° C, og brugstemperaturen kannå 1300 ° C. Og siliciumnitridmateriale kan anvendes i miljøet af hurtig kold og hurtig varme, så det har også en meget bred vifte af applikationer i metallurgisk industri.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86-136-9173-1390

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-176-7451-1727

Internet side: huaminceramics.danb2b.com

Adresse: Room 106, unit 2, building 1, No. 17, headquarters 2nd Road, Songshanhu Park, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top