Flyder oppustelige puljer?hvordan man holder en pool flydende

Udgivelses dato:2022-06-13

we har købt vores rimelige andel af gummibåde gennem årene, og med en ganske samling samling, spekulerede vi på, om vi kunne bruge dem som flyder i en større pool, eller måske endda bruge dem som en flåde. Efter en vis prøve og fejl har jeg fået et svar til dig.

yes, oppustelige puljer kan flyde, hvis de er oppustet ordentligt. Der vil dog være en vægtgrænse for den flydende oppustelige pool. Tilsæt for meget vægt i den oppustelige pool, og den vil synke. Hvis de gøres korrekt, kan de bruges som flåder eller flyder i større puljer eller søer.

størrelsen og mængden af ​​luft, som din oppustelige pool kan have, vil bestemme, hvor meget vægt den kan indeholde, før den synker. Når vand begynder at komme ind over siderne af poolen, skal det sandsynligvis synke hurtigt. Her er hvor meget din pool kan holde, og hvordan man undgår at synke.


can Du bruger en oppustelig pool som en flåde?

yes, du kan bruge en oppustelig pool som en Raft mednogle hurtige og lette ændringer. Afhængig af holdbarheden af ​​dit oppustelige poolmateriale, kan du muligvis pakke undersiden med en presenning for at beskytte puljen mod at få rips eller tårer i materialet, mens du er på vandet.

Steps for at konvertere en oppustelig pool til en flåde:

lay tarpen ud i et åbent område

inflate poolen og placeres på toppen af ​​tarp

pull siderne af presenning op over siden af ​​poolen

run et reb Gennem grommets på presenning er blevet overbelastet med for meget vægt, eller poolen er blevet punkteret, hvilket gør det muligt for luft at flygte, eller vand at komme ind. At prøve at passe for mange mennesker i puljen er en sikker måde at få det til at synke.

it vil virke fint i starten, så længe toppen af ​​poolen er over vandet. Men så snart du begynder at rocke, og vand langsomt begynder af poolen og vandlinjen. Over tid vil gummibåde begynde at tømme lidt, men det tagernormalt timer eller dage.


how meget vægt En oppustelig pool vil holde, før det synker

svaret på dette spørgsmål kan variere vildt afhængigt af størrelsen på Puljen og hvor meget luft den har. Så lad os bare dække et par grundlæggende, så du selv kan beslutte, hvor meget vægt din pool vil holde.

in general, Flotation er lig med vægten af ​​vandet, der forskydes af et objekt. Da en gallon vand er ca. 8,5 lbs, ville en tom gallon kande tage 8,5 pund tryk for at dyppe det. Dette skyldes, at det fortrænger den mængde vand.

to relaterer dette til en oppustelig pool vil være vanskelig på grund af hvor mange forskellige størrelsesbassiner der er.

keep i tankerne, at en flydende Oppustelig pool, der hviler på toppen af ​​vandet, fortrænger faktisk ikkenoget vand. Det fortrænger ikkenoget vand, førnogen klatrer ind i det. Personens vægt skal være mindre end vandet, der forskydes af dem i poolen. Her ernogle estimater, jeg har fundet ud af.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Jobtitel: Sales & Operations

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86 18129702995

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18129702995

Internet side: qifuli.danb2b.com

Adresse: No. 6, Fuda North Road, Futian Industrial Zone, Futian Town, Huizhou, Guangdong, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top