Har du lagt mærke til sikkerheden ved bordservice med silikone?

Udgivelses dato:2020-09-19

I øjeblikket anvender mange familier traditionelle bordservice og køkkenartikler.Faktisk er bordservice og køkkenartikler med silica-gel kommet ind i vores liv, men mange mennesker er meget skeptiske over for dette nye produkt, så om bordservice med silica-gel kan bruges sikkert?Lad U 35;39 deles med redaktøren af producenter af køkkenartikler af silikone.

Men de negative nyheder om silikone har været dybt rodfæstet i menneskekroppen.Selv tale om silica gel er det faktisk ikke, bare ikke ved for meget, men det har været uundværligt i vores liv.

Silicongummi har længe vist sig at være et meget sundt og sikkert silikonemateriale.I Europa og USA erstattes bagepladen af rustfrit stål i stigende grad af en plade af silikongummi, og når de steger kød, bruger de ikke længere børster, i stedet bruger de silikoneblomst.De bruger silikone-creme-skrabere og spatel, de holder mad frisk med silikone-gummifilm, og selv dampe er lavet af silikonebånd.Det, vi ikke ved, er, at alle de silikoneprodukter, de bruger i kontakt med fødevarer, fremstilles i Kina.

Hvorfor bruger fremmede produkter af silikongummi i kontakt med fødevarer, der er så beroligede?Er det, fordi de er mere villige til at vie sig selv?Selvfølgelig ikke, det er relateret til de perfekte produktkontrolstandarder i deres land.I udlandet skal alle produkter af silikongummi opfylde deres relevante teststandarder, f.eks. FDA-standarder, hvis de ønsker at blive solgt lokalt.I vores land er der på grund af det ikke-standardiserede marked mange smuthuller, et stort antal ukvalificerede varer strømmer ind på markedet, hvilket forværrer forbrugernes frygt.

Bordservice til Silica gel kan anvendes sikkert.Desuden skal vi, når vi køber Silicone-bordservice, være opmærksomme på at forstå mærket og de tilhørende parametre for at undgå at købe falske produkter og skade forbrugernes interesser.

zmkm-800_800.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Huizhou Calipolo accessory Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Huizhou Calipolo accessory Ltd

Jobtitel: product manager

Afdeling: Marketing Department

Firma Telefon: +86 15018092336

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15018092336

Internet side: calipolo.danb2b.com

Adresse: Hi-Tech Industrial Park,Huicheng District, 516006 Huizhou, Guangdong, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top