Ved du, om du har bomuldssokker?

Udgivelses dato:2022-11-30

ualt kan vi gerne vælge rene bomuldssokker, men de er ren bomuld 100% bomuld? Svaret ernej. Faktisk er der ingen 100% bomuldssokker. Hvisnogen fortæller dig, at deres sokker er 100% bomuld, er sokkerne helt uelastiske og skal være vævet løst for at passe ind .100% bomuldssokker har en høj krympning, og de er ikke stærke og ikke holdbarenok. , 100% bomuldssokker kaldes ikke bomuldssokker, men skal kaldes bomuld. 

Custom Men Crew Cotton Socks.jpg

now Det gennemsnitlige bomuldsindhold af bomuldssokker på markedet er ca. 75%-80% og elastiske fibre tegner sig for 20% og 25% af bomuldssokker. I henhold til dennationale fiberindholdsmærkningsstandard kan det overhovedet ikke markeres som 100% bomuldssokker. Nr. 100% bomuldssokker. 

cotton er etnaturligt råmateriale, der har god permeabilitet, hygroskopicitet og bakteriostase. Men bomuldssokker er ogsånødt til at tilføjenogle funktionelle fibre for at bevare elasticiteten, hurtigheden og komforten af ​​sokker. Spandex,nylon, akryl, polyester er meget almindelige funktionelle fibre. 

Custom Logo Custom Men Cotton Socks.jpg

after"happy sokker"blev populær i et stykke tid, alle syntes at åbne døren til en New World og opdagede muligheden for at matche sokker. Sokkerne af"happy sokker"uuelt indeholder 86% bomuld. Sammensløst sokker med mere end 75% bomuldsindhold kan kaldes"cotton sokker", og sokker med 85% bomuldsindhold er meget meget høje-grade bomuldssokker.

gowin sokker er fabrikscreme med speciale i produktion af sokker, og vi fokuserer på at levere lav-price og høj-quality bomuldssokker til alle. Du kan kontakte osnår som helst,når du har brug for.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • GOWIN SOCKS Co,.LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top