Udsigten til udvikling af superlegeringer

Udgivelses dato:2020-08-08

Udsigterne


1.Forskning i enkelte krystalsblade, der indeholder rhenium


I sammensætningen af enkelte krystaller bør der tages hensyn til både legeret ydeevne og processens ydeevne.Da enkelte krystaller ikke har korngrænser og anvendes i hårdere miljøer, indføres visse legeringselementer med særlige virkninger.Med udviklingen af enkeltkrystalsegeringer har den kemiske sammensætning af legeringer følgende ændrede tendenser: indførelse af Re-elementer, indførelse af platingruppeelementer som Ru og Ir og forøgelse af indholdet af ildfaste elementer W, Mo, Re og Ta; den samlede tilsætning af ildfaste elementer C, BHf og andre elementer ændres fra \35;39; fuldstændig fjernelse \ 35;39; begrænset anvendelse 35;39;; indholdet af Cr reduceres for at gøre det muligt at tilføje flere andre legeringselementer for at opretholde strukturens stabilitet.


Det rheniumholdige enkeltkrystalkblad forbedrer i høj grad dets temperatur- og krybestyrke.Sammenlignet med førstegenerations enkeltkrystalkegeringer har den anden generation af enkeltkrystalkegeringer repræsenteret ved PW8217s, PWA1484, RR8217s CMSX-4, og GE 8217s Rene GUYT35;39;N5 på passende vis øget cobalt ved at tilføje 3% rhenium.Indholdet af molybdæn og molybdæn øger sin driftstemperatur med 30 8451;, og dens udholdenhedsstyrke og oxidations- og korrosionsbestandighed har nået en god balance.


Enkeltkrystalsblade, der indeholder rhenium, er den fremtidige udvikling i turbineblade med aeromotor.På grund af dets temperaturmodstand, krybestyrke, varmetræthed, oxidationsresistens og korrosionsbestandighed er enkeltkrystalsblade blevet væsentligt forbedret i forhold til retningsmæssigt fastslåede columnregeringer og er derfor hurtigt blevet almindeligt anerkendt af flygasturbinemotorsamfundet.Alle avancerede flymotorer bruger enkelte krystalkollegeringer som turbineblade.


2.Forskning i nye superlegeringer


Markedsanalyse Nye superlegeringer omfatter hovedsagelig fire typer: superlegeringer i pulverform, intermetalliske forbindelser, ODS-legeringer og selvsmøringsmaterialer i metal af høj temperatur:


Superlegering i pulverform: FGH51 pulver superlegering er en fase nedbør forstærket nikkelbaseret superlegering, der er fremstillet af pulvermetallurgi.Den mængdemæssige fraktion af legeringen er ca. 947, og den atomare fraktion af dens dannende elementer er ca. 50%.fremstillingsprocessen for den legerede skive består i at bruge vakuuminduktion til at forberede masterglegeringen, og derefter forstøv til at forberede prælegeringspulveret, og derefter gøre delen tom.Sammenlignet med lignende støbte og smedede superlegeringer har det fordelene ved ensartet struktur, fine korn, høj udbytte og god udmattelsesevne.Det er en superlegering med det højeste styrkeniveau under nuværende 650. 176C arbejdsvilkår.Denne type højtemperaturguld anvendes hovedsagelig til roterende dele af højtydende motorer som f.eks. turbinediske og bæreringe.


Der anvendes intermetalliske forbindelser til at fremstille komponenter i forskellige avancerede fremdriftssystemer til køretøjer, reducere dødvægt og forbedre effektiviteten.


OODS-legeringen har fremragende høj temperatur-suk-ydelse, høj-temperatur oxidationsresistens, carbon- og svovlkorrosionsresistens.Det kan anvendes til fremstilling af centrale dele af motorer, såvel som termiske kraftanlæg, kulforgasningsanlæg, industrigasturbiner og industrikedler, glasfremstilling og automobiler.Dieselmotorer, atomreaktorer osv.


Selvsmøremidler på basis af metal af høj temperatur anvendes hovedsagelig til at fremstille selvsmørende højtemperaturlejer, der hovedsagelig anvendes til at erstatte olieholdige lejer, massive selvsmørende lejer, bikmetalliske lejer og massive smøremidler af støbejern (herunder vulcaniserede lejer på stålets overflade) i metallurgiAnvendelse på udstyr har den høje temperatur i selvsmørkning fordele ved høj styrke, stor bæreevne, god smørelseseffekt, fornuftig konstruktion, lav støj og lang levetid.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top