Detaljeret forklaring af EVA-opbevaringsposens bundmateriale og omgivende materiale

Udgivelses dato:2020-08-03

Der er mange slags EVA-opbevaringsposebundematerialer og omgivende materialer, der hovedsageligt bestemmes i henhold til effekten og kravene i processen.

      1. Hvis du kører på en sidevogn efter at have foldet bunden af ​​posen, er bundstøtten generelt mindst 6 mm. Ingen papirmund er nødvendig, og længden på det bærende materiale er halvt mindre end kravet på tegningen.

      2. Hvis for- og bagpanelerne vendes, er bundbeslaget 2 minutter mindre end den krævede størrelse og bredde, og længden er et halvt minut mindre end tegningskravene.

      3. Hvis den nederste del er lavet af to vogne med bagsiden delt i et stykke, kan du tilføje materiale, når vognen er færdig. Den nederste konsol er 2 minutter mindre end den krævede størrelse og bredde, og længden er halvt mindre end tegningskravene.

      4. Hvis de to ender af bunden er foldet, og sidevæggen er foldet, skal der være papiråbninger i begge ender af posens bund. Imidlertid anbefales denne fremgangsmåde sjældent.

      5. High-end EVA opbevaringspose har en slags blød læderunderstøtningsbond som denne: taskebundlæder + 8 mm imiteret foringsklud + 90 gram ikke-vævet stof. Imiteringsforet er ikke-vævet, og derefter limes det på bundlæderet, og imiteringsforingen fejer ikke lim i midten.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Hongde handbag Products Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top