Design- og styringsmetoder til logistikvogne, metalmateriale kasser og hylder

Udgivelses dato:2023-04-22
Udviklingen af ​​den internationale industrielle civilisation og standardiseringsprocessen for moderne fabrikker har avanceret logistikudstyr vist sin store rolle og tiltrækker mennesker

&39; s opmærksomhed. Godt betragtet i vores land, og der er ingen perfekte standarder og god ledelseserfaring at finde, hvilket resulterer i store forskelle i fabriksisering. Logistikudstyret inogle fabrikker er bagud, og logistikudstyret er varieret, kaotisk og beskidt, som ikke kun påvirker styringen, men også direkte påvirker produktionsomkostningerne og produktkvaliteten. Platform kan groft opdeles i følgende kategorier;#

logistics vogn, metalpalle, plastikpalle, træpalle, metalmaterialeboks (mesh -type materialeboks, foldemateriale), hylde, stationsudstyr og speciel metalboks osv. .

therefore, hvad angår design og styring af logistikudstyr,nævner vi specifikt produktions- og styringsmetoderne for logistikudstyr til reference.

1. Det udstyr, der bruges i henhold til reglerne og drives på en civiliseret måde. Hvis der ernoget kvalitetsproblem, skal vedligeholdelsen underrettes i tide for at undgå unødvendige tab.

the

2. Apparatproducenten er ansvarlig for dennormale brug af apparatet og implementerer betalte tjenester for apparater, der er mand

made eller mekanisk beskadiget.

the

3. Lette og praktiske gaffeltrucks (1,5T-2T) med korte gafler skal bruges så vidt muligt til gaffeltruckbelastning og losning eller stabling af apparater (undtagen fornogle store apparater) for at reducere hårde gaffelkollisioner forårsaget af utilstrækkelig drejningsradius af gaffeltrucks eller okklusion af syn. Forbyder absolut den lange

fork

piercing kandiserede haws -stil

af flere apparater med en gaffel og fænomenet skade på apparater såsom trækkraft uden at løsne bremserne, især apparater med gummihjul.

~the-"4. Apparater har generelt ikke lov til at blive transporteret med hjul, selv med bremser kan transportsikkerheden ikke garanteres."

the

5. Apparater med hjul er generelt ikke stablet for at forhindre skader på hjulene (især gummihjul,nylonhjul er lidt stærkere),når gaffeltranden skovler. Hvis der er forårsaget skade, skal betalte tjenester implementeres.

the

6. Logistikudstyret inspiceres regelmæssigt til brug, og inspektionsformularen udfyldes.

the

7. For at forbedre vedligeholdelsestjenesten skal kvalificerede OEM'er levere specielle vedligeholdelsessteder og simpelt udstyr såsom svejsning for at lette personalets rettidige og hurtige tjeneste.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Qingdao Rewell Logistics Equipment Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top