Byggeproces af regional katodisk beskyttelse

Udgivelses dato:2022-03-16

When Filling Coke, det skal knuses til partikelstørrelse mindre end 15 mm. Hvis partikelstørrelsen er for stor, vil anodens jordstandsresistens øges, og operationens energiforbrug vil blive øget. Ved anvendelse afnatriumsulfat, bentonit, gips pulver som fyldstoffer, bør de blandes jævnt i forhold til proportionen. Efter begravelsen skal de blive gennemblødt med vand. Langsigtet referenceelektrode og fyldstof skal også gennemblødes med vand, før de begraver for at få dem til at kontakte godt. Alle fyldstoffer skal komprimeres for at sikre, at der ikke er mellemrum mellem Backfill og ANODE.

For bekvemmeligheden ved installationen, den høje silicium støbejern anodestang er placeret i midten af ​​tin tønderen og Anoden er fyldt med fyldstoffer. For at gøre pakningstykkelsen omkring anodestangen konsekvent, installeres anodecentraliseringen i tincarrelen.

tin svejsning eller kobber svejsning bør anvendes mellem høj silicium støbejern anode og dirigent. Ved installation af dybt velanode skal den ene ende af kablet markeres for at undgå forvirring. Under installationen skal der lægges særlig vægt på ikke for DROp kablet i dybt godt. Kabellægning skal have en vis grad af afslapning. Ved genopfyldning skal der lægges vægt på ikke at beskadige lederen og stikket, og ikke at producere overdreven spænding. Der skal ikke være sten eller udenlandske forhold, der kan beskadige kabelisoleringslaget i Backfill-jorden omkring kablet. Underjordisk hængslet led skal undgås for kablet, der fører til anodepladseng. Forbindelsen mellem anoden hovedkabel og lederen fra hver anodestang skal være mekanisk fast og i god kontakt. Ved installation af underjordiske, skal alle hængsler eller ledd være strengt isoleret og forseglet for at forhindre fugtindtrængning og sikre isoleringen fra det omgivende miljø.

handong Linyi Bosi Ledende Materials Co, Ltd er en høj-tech Enterprise Specialiseret i produktion af MMO fleksibel anode, ledende polymer fleksibel anode og titaniumbelagt anode, der hovedsagelig tilvejebringer katodisk beskyttelse teknologi, ingeniørdesign, installation og tekniske tjenester. Tlf.: 0539 3712117, 15588026668.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top