Sammensætning af elektronisk stik

Udgivelses dato:2021-12-07

     forstå, hvad der er en elektronisk stik, hvad er dens grundlæggende sammensætning, kan have større fleksibilitet,når du bruger elektroniske forbindelsesprodukter, design og integration afnye produkter, og ved hjælp af komponenter til at danne et system . Den grundlæggende struktur af den elektroniske konnektor består af fire dele: kontakt, isolator, skal og tilbehør, se venligst den detaljerede introduktionnedenfor;

     

  

-

contact

the kontaktdelen af ​​subconnector er den centrale del, der fuldender den elektriske forbindelsesfunktion. Kontaktparet består generelt af en mandlig kontaktdel og en kvindelig kontaktdel, og den elektriske forbindelse er afsluttet ved indsættelse af de kvindelige og mandlige kontakter.

2020.6.4-1.jpg


2020.6.4-2.jpg2. Isolator

Isolatoren af ​​den elektroniske konnektor kaldes også ofte en base eller et monteringskort. Dens funktion er at arrangere kontaktstykkerne i henhold til den ønskede position og afstand, og for at sikre isoleringsydelsen mellem kontaktstykkerne og mellem kontaktstykkerne og huset.

-

3.

Shell2020.6.4-3.jpg

shell af den elektroniske konnektor kaldes også den ydre skal, som er ydersiden af ​​det elektroniske forbindelsesprodukt. Det giver mekanisk beskyttelse for den indbyggedein isolerende monteringsplade og stifter og giver justering,når stikket og stikket indsættes, og derefter fastgjort den elektroniske stik til enheden. 

2020.6.4-4.jpg



Accessories



most af tilbehør til elektroniske stik er standarddele og generelle dele. De ernormalt opdelt i strukturelle vedhæftede filer og installation vedhæftninger. Strukturelle vedhæftninger som: Snapring, positioneringsnøgle, positioneringsstift, styrestift, koblingsring, kabelklemme, tætningsring, forseglingspuder osv.; Installationstilbehør som: Bolte, møtrikker, skruer, forårspoler osv.


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • DONGGUAN WIN-WIN ELECTRONICS CO.,LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top