Sammenligning af styrker og svagheder ved bambus- og træmøbler

Udgivelses dato:2023-12-01

1. Sammenligning med hensyn til procesbehandling

bamboo møbler: bamboo behandles gennem processer såsom skæring og limning og derefter videnskabeligt arrangeret og kombineret til at afbalancere forskellige interne og eksterne og eksterne kræfter. Det har god sejhed og er ikke let at revne eller deformere.

wood møbler: wooden møbler påvirkes markant af miljøet, og revner og deformation er gamle problemer med træ møbler.

2. comparison med hensyn til insekt- og møllforebyggelse

bamboo møbler: during behandlingen af ​​bambus, dampning og karboniseringsprocesser er påkrævet. I løbet af disse to processer elimineres parasitterne inde i bambus dybest set, og efter at hele processen er afsluttet, vil de ikke blive spist af insekter.

wood møbler: the Materialer af træmøbler gennemgår ikke processer såsom dampning og carbonisering og kan kun behandles med konserveringsmidler og andre materialer med hensyn til forebyggelse af insekt og møl. Derfor er træmøbler i denne henseende ikke så god som bambusmøbler.

3. Sammenligning fra perspektivet omnaturlig miljøbeskyttelse

bamboo møbler: in udtryk fornaturlig og miljømæssig beskyttelse, vækstcyklussen er generelt omkring 5 år, og det er let at plante. Med hensyn til bæredygtig udnyttelse har bambus flere fordele.

wood møbler: vækstcyklussen for træer er generelt mellem 20 til 50 år, og enddanoget dyrebart træ kan vokse I hundreder af år, som ikke er befordrende for bæredygtig udvikling og miljøbeskyttelse.

4. Sammenligning med hensyn til materialer

bamboo -møbler: det vigtigste materiale i bambusmøbler er lavet af klæbende og derefter udsat for høj-temperature og høj-pressure -behandling. Derfor er materialet fra bambusmøbler ikke-toksisk, har en solid struktur, deformeres ikke let og er fremragende med hensyn til flammehæmning, slidstyrke og skimmelværdi.

wood møbler: Materialet af træmøbler behandles vednaturlig tørring, så dennaturlige træstruktur og farve, der er præsenteret, er mere affinitet og tættere pånaturen end bambusmøbler.



    zmkm-800_800 (3).jpg    zmkm-800_800 (4).jpg



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top